KUNDSERVICE 020-699 800,  Kontaktformulär.

Nyheter
Skötselschema ger nöjda ytägare
Schjödt, en av Norges största och mest anrika advokatbolag anlitar regelbun...
läs mer
 
Malmö Live – ett exempel på föredömlig golvvård
Malmö Live är en prestigefylld, elegant anläggning för konferenser, underhå...
läs mer
 
Ångtvättbilen Kristianstad behöver omgående anställa golvvårdare
Ångtvättbilen i Kristianstad behöver förstärkning i form av en självständig...
läs mer
 
Ångtvättbilen ställer ut på Clean mässan 26-27 sept på ELMIA
Var varmt välkomna att möta oss på Ångtvättbilen under Clean Mässan och pra...
läs mer
 

Dammfri golvslipning -  hela landet!

Vi på Ångtvättbilen tycker inte att det finns något vackrare än välskötta oljade, hårdvaxoljade eller lackade trägolv. Det finns förmodligen inte heller något annat företag i Sverige som utför golvslipning i den utsträckning som Ångtvättbilen gör. Ångtvättbilen slipar, pigmenterar, oljar och lackar hundratusentals kvadratmeter trägolv per år (parkettgolv, massiva plankgolv, fiskbensparkett, etc.). Vi utför golvslipning och oljning av trägolv på alla möjliga träslag såsom, ek, furu/gran, bok, ask, björk och även på exotiska träslag som merbau, m fl.

Golvhantverkarna på Ångtvättbilen är extra stolta över att utföra golvslipning dammfritt, från Norrbotten till Skåne, samt i Norge. Vi använder oss alltid av kvalitetsprodukter när vi installationsbehandlar, grundbehandlar och periodiskt underhåller trägolv. För bästa utseende och skötsel rekommenderar golvtillverkare, Svenska Golvrådet och Golvbranschens Riksförbund (GBR) att trägolv skall underhållas med jämna intervaller, läs gärna mer på GBR`s hemsida angående skötsel.

Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och oljning kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden, såsom Bona, Saicos, Osmo, Timberex m.fl. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull.

Att slipa golv anser vi är ett hantverk som bör utföras med kärlek till golven. Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vi lyssnar alltid på kundens och golvets behov innan vi börjar vårt arbete. Ibland behöver vi göra mindre reparationer, som t ex att byta dåliga parkettstavar och spackla springor i trägolven mm för bästa resultat. Vi slipar alltid golv, hörn och kanter i flera steg, med olika slippapper beroende på golvets skick och önskad ytbehandling.Ångtvättbilen finns till ditt förfogande i Stockholm, Malmö, Göteborg och fler orter över hela Sverige. Du hittar direktnummer till alla våra golvspecialister på kartsidan.

Vid ytbehandling grundar vi golvet väl innan toppoljan poleras, eller så appliceras minst två lager topplack på grundlacken. När det gäller ytbehandlingen på golvet efter slipning så öppnar sig en värld av möjligheter för den kreative. Den vanligaste, klassiska behandlingen är ju att olja, hårdvaxolja eller lacka golvet i naturligt utseende för att bevara träkänslan. Det är även populärt att färga in eller pigmentera golvet, från vitaste vitt till helt svarta golv. Här kan man välja alltifrån klassisk lutning av trägolven till de modernaste infärgningar med hårdvaxoljor eller lacksystem. Ångtvättbilen har samarbete med ledande trägolvstillverkare såsom Tarkett, Forbo, Siljan, m.fl.

Våra vanligaste uppdrag är att utföra det periodiska underhållet på oljade eller hårdvaxoljade golv i offentliga miljöer. Vi utför regelbundna periodiska golvunderhåll åt butiker, hotellkedjor, restauranger, kontor mm som, värdesätter vackra och lättskötta trägolv. Vi utför även dammfria golvslipningar och golvbehandlingar åt privatpersoner, i exempelvis villor och bostadsföreningar, där det är lönsamt att utnyttja rotavdraget.

Efter utförd golvbehandling lämnar vi alltid städinstruktioner och lämplig trägolvssåpa eller golvrengöringsmedel för att golven skall hålla sig vackra och vara lättstädade över tid.
Oavsett var i Sverige eller Norge golven finns, så kan man kontakta Ångtvättbilen för en golvbesiktning och konsultation angående möjligheterna att liva upp äldre och slitna trägolv till golv med lyster och djup.


annons dammfri slipning av trägolv

Kundservice

020 - 699 800

 

KONTAKTFORMULÄR

Betyg


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Nyhetsbrev anmälan

Fullvärdig medlem 9001 14001 blue banner 300 arets profil 2017 Flooring Elite5  

medlemmar i städbranscheb sverige

© 2017-2018 angtvattbilen.se / Ångtvättbilen AB.

All images and content (C) the original authors | by webbMan.se

K

o

n

t

a

k

t

l

o

g

i

n