fbpx
Nyheter Ångtvättbilen

Ångtvättbilen Kristianstad söker medarbetare

Ångtvättbilen i Kristianstad söker en serviceinriktad kollega

Dina arbetsuppgifter:

Nu söker vi en driven och serviceinriktad medarbetare till Ångtvättbilen Kristianstad. Vi säljer och producererar golvvårdstjänster såsom mattvätt, golvslipningar renoveringar och underhåll av alla typer av golv. I din roll arbetar du bland annat med att utföra, planera och boka in våra tjänster. Du kommer börja med golvvård och när du är varm i kläderna ser vi att du tar större ansvar för verksamheten och kundvård. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt att säkerställa förstklassig service.

Mer information om företaget ges vid kontakt och www.angtvattbilen.se

Din profil:

Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt. Vi ser även att du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Vidare är du en ordningsam, social person och en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Din positiva attityd smittar lätt av sig och du kan arbeta med kroppen. Krav är också att du behärskar svenska språket i tal och skrift, har datakunskaper och innehar minst B-körkort

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov. 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. 

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Jens Wilsgaard på telefon 0709-699812 eller jw@angtvattbilen.se 

 angtvattbilen10

 


Facebook

Instagram

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2021 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.