fbpx

Nyheter Ångtvättbilen

Administratör till Ångtvättbilens Huvudkontor, Göteborg

Administratör till litet kontor

Ångtvättbilens huvudkontor i Göteborg (Grimmered) söker en serviceinriktad och noggrann administratör. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med trevliga kollegor. Vi är fem personer på huvudkontoret, med en handfull stöttande konsulter, som servar vår franchiseorganisation i Sverige. 

Sista ansökningsdatum är 4:e februari, intervjuer sker löpande. Ansökan ihop med cv skickas till kl@angtvattbilen.se. Anställningsstart i apr/maj eller enligt ök.

Ångtvättbilen är ett golvvårdsföretag som grundades 1984, med tvätt av heltäckningsmattor som specialitet. Idag är Ångtvättbilen nordens marknadsledande företag inom golvvård för alla typer av golv (trä, linoleum, plast, sten, betong, special, osv). Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg och lokala franchisekontor på de flesta större svenska orterna samt i Norge.

Läs mer om tjänsten här


Ångtvättbilen Norge

Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Org nr: 556426-5147