fbpx
Nyheter Ångtvättbilen

Tips att se över textilagolv och möbler, när vi kommer åter till kontoren

 

Den 29 september släpper myndigheterna glädjande på restriktionerna och för många är det dags att åter se sina kontor och kollegor efter att arbetat hemma.

Ångtvättbilen vill tipsa om att kontoren bör storstädas och då även se över mattor och golv, så att de är rena från damm och smuts som bildats, trots att ingen varit på kontoret.

Vi hjälper er gärna med att bocka av denna punkt som bör ingå i en riskbedömning enligt Arbetsmiljölagen, ja en punkt tillsammans med flera som bör ses över för bästa arbetsmiljö inför uppstarten av arbetsplatsen.

Vi tvättar/djuprengör alla textila mattor och stolar, samt underhåller och renoverar alla typer av golv, så att de får en ny städyta, blir lättskötta och fina att arbeta på!

Kontakta oss gärna för en insats under hösten och eventuellt ett serviceavtal. Vi kommer gärna ut till Ert företag med våra bästa råd!

 
 425186F6 74B1 4A2A 9006 C7E63470098A
 

 

 

 


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2021 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.