KUNDSERVICE 020-699 800,  Kontaktformulär.

Nyheter
Ångtvättbilen Malmö söker golvvårdare
Duktiga golvvårdare sökes till Ångtvättbilen Malmö/Höllviken. Arbetsup...
läs mer
 
Hög tid att boka in golvvård
Önskar Ert företag som många andra fina golv i sommar, då är det nu hög t...
läs mer
 
Ångtvättbilen och löparlopp
Ångtvättbilen gratulerar alla duktiga löpare som deltog i Göteborgsvarvet...
läs mer
 
Glad påsk!
Glad påsk önskar Ångtvättbilen!Nu börjar våren komma och det är tid att se ...
läs mer
 

mattvätt - sedan 1984

Varje år utför Ångtvättbilen mattvätt på mer än en miljon kvadratmeter textilgolv. Rena och fina mattor ger en hel del i utbyte för våra kunder. Genom att få mattvätt utfört på sina textila golv får kunderna en bättre inomhusluft för att tvätting får upp damm och smuts ur mattorna. Rena mattor ger dessutom ett fräscht intryck för personal och kunder. Mattor med regelbunden mattvätt är även lättare att dammsuga och håller sig därigenom fräscha år efter år.

Ångtvättbilen anser att heltäckningsmattor är hälsosamma. Man halkar inte på dem, mattorna är mjuka att gå på och spar lederna. Dessutom binder mattorna damm, till skillnad från hårda golv där dammet lättare yr omkring. Naturligtvis skall heltäckningsmattor vårdas/tvättas liksom alla andra golv. Ångtvättbilen utför vanligtvis mattvätt åt sina kunder en eller ett par gånger per år.

En textilmatta skall dammsugas med borstvalsdammsugare eller borstvalsmunstycke, en dammsugare som borstar upp damm och smuts ur mattan. Mattan skall även tvättas ren ibland och då kommer Ångtvättbilens mattvättsmetod till sin rätt. Vi sköljer mattorna helt rena och suger direkt efteråt upp rester och smuts med ett kraftigt vacuumsug. Svårigheten med att tvätta mattor är att skölja helt rent och därefter suga upp resterna i mattan. Lämnas exempelvis mattvättmedel kvar i mattan, så binder detta till sig smuts igen och det fräscha utseendet varar inte länge. Dessutom gör smutsen att mattan slits. En dåligt sköljd matta håller inte lika länge som en riktigt ren. Mattvätt metod Ångtvättbilen är en garanti för professionell mattvätt. Vi utför mattvätt i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö, samt i alla andra städer i Sverige, och i Norge.

Mattvätt metod Ångtvättbilen levereras av Nordens marknadsledande golvvårdsföretag sedan 1984. Ångtvättbilen har en unik egenutvecklad mattvättmaskin som tillsammans med erfarenhet av djuprengöring av åtskilliga miljontals kvadratmeter textilgolv, skapar trygghet och rena golv. Metoden har en unik förmåga att skölja mattan med rent, tempererat vatten och samtidigt suga upp smutsvatten och rengöringsmedel via ett mycket kraftigt vacuumsug. Ångtvättbilen har kapacitet att tvätta tusentals kvadratmeter över exempelvis en helg. Med torktider på mellan 2 och 6 timmar efterlämnar vi ingenting annat än rena mattor! Ångtvättbilens mattvättmaskin har testats av Amerikanska Carpet & Rug Institute (CRI) och innehar högsta betyget i sin klass, vilket är Gold level. Ångtvättbilen är även certifierat enligt ISO 9001 och 14001.


Vi anser att man skall följa ledande golvtillverkares rekommendationer när det gäller intervaller av mattvätt/periodiskt underhåll av textilgolv. Golvbranschens Riksförbund (GBR) skriver så här gällande tvätt av mattor ”Egentlig tvättning bör ske så ofta att mattan aldrig upplevs som smutsig eller minst en gång per år. Olika mattor kräver olika tvättmetoder”. Läs gärna mer på GBR`s hemsida. Ångtvättbilen tvättar även textila möbler med samma metod. Möblerna blir lika väl sköljda som mattorna – du känner på lukten att inget tvättmedel finns kvar. Det doftar bara rent.

 

Kundservice

020 - 699 800

 

KONTAKTFORMULÄR

Betyg


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Nyhetsbrev anmälan

Fullvärdig medlem 9001 14001 blue banner 234x60 sv 2015 Logo arets profil 2015 120 Flooring Elite5  

medlemmar i städbranscheb sverige

© 2017-2018 angtvattbilen.se / Ångtvättbilen AB.

All images and content (C) the original authors | by webbMan.se

K

o

n

t

a

k

t

l

o

g

i

n