fbpx
Nyheter Ångtvättbilen

Ångtvättbilen Norge er stolte av å representere Viper.

Ønsker du å kjøpe meget gode maskiner trykk på Viper logoen nederst på vår nettside. 

viper        viper 2

Viper rengjøringsmaskiner er til profesjonellt bruk. Typiske produkter er støvsugere, støv-/våtsugere, gulvvaskemaskiner, tepperensere og poleringsmaskiner.VIPER ER 100% EIET AV NILFISK KONSERNET. NILFISK ER BLANDT VERDENS STØRSTE NÅR DET GJELDER PROFESJONELLE RENGJØRINGSMASKINER. VIPER NORDIC ER EN DIVISJON AV NILFISK AS


Här är de sju nominerade till Årets Franchisekedja 2015

Sju företag är nominerade till utmärkelsen Årets Franchisekedja 2015. Priset delas ut vid den årliga Frannygalan på Grand Hotel i Stockholm på lördag den 28 mars. – Bredden på de nominerade kedjornas verksamheter visar verkligen att franchise är en företagsform som lämpar sig för många olika branscher, inte bara för restaurang och handel. En tydlig trend både i Sverige och utomlands är att allt fler företag inom olika sociala verksamheter använder franchise för att kunna växa och sprida sina idéer och sin kunskap, säger Johan Martinsson, vd för Svensk Franchise.

Följande franchisekedjor är nominerade till utmärkelsen Årets Franchisekedja 2015:

PostNord Sverige: en av världens ledande aktörer gällande outsourcing av postärenden till ombud för privatkunder. I Sverige har PostNord 1600 ombud med en jämn geografisk spridning.

Wayne´s Coffee: öppnade sitt första café i Sverige 1994 med en tydlig inriktning mot ett hälsosamt sortiment och allergivänliga produkter. Idag har företaget 90 caféer i Sverige och 45 caféer i fem andra länder.

Jaktia: är ett 40-årigt affärskoncept inom jakt och fiske i Sverige. Sedan 2010 drivs verksamheten som franchise och har under den tiden ökat från 17 till 33 butiker. Omsättningen har under samma tid ökat från 80 till 300 miljoner kronor.

Ångtvättbilen:är ett rikstäckande företag som utför mattvätt, möbeltvätt, golvslipning, betongslipning och är idag marknadsledande i Norden avseende periodiskt golvunderhåll. 

O´Learys: är en restaurangkedja som startade i Göteborg 1988. Idag finns över hundra restauranger i 11 länder och växer med 15-20 nya restauranger varje år. O´Learys utsågs 2013 till den fjärde snabbast växande restaurangkedjan i Europa.

Puls & Träning: är en gymkedja med målet att vara ett lättillgängligt gym där alla kan trivas, oavsett ambitionsnivå, nybörjare såväl som rutinerade träningsentusiaster. Idag finns över 60 gym i åtta olika städer i Sverige.

Sibylla: är en snabbmatskedja för gatukök som startade med en korvvagn redan 1932. Idag finns över 170 kök över hela Sverige, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.

Enligt HUI Research (tidigare Handelns Utredningsinstitut) omsatte svenska franchiseföretag 227 miljarder kronor 2014 och sysselsatte 125 000 personer vilket motsvarar 2,6 procent av den totala sysselsättningen i Sverige. Omsättningen och antalet sysselsatta stiger varje år samtidigt som antalet konkurser minskar och ligger klart under detaljhandeln och hotell- och restaurangbranschen.

– Det är glädjande siffror som tydligt visar att franchising är en företagsform som skapar stabila, lönsamma och växande företag, säger Johan Martinsson, vd Svensk Franchise.

För mer information: Johan Martinsson, vd Svensk Franchise. Tel: 0708-93 66 50. E-post: johan@svenskfranchise.se www.svenskfranchise.se

Svensk Franchise ändamål är att sprida kunskap om franchising och att verka för att franchising bedrivs på ett klanderfritt sätt. Visionen är att franchising ska uppfattas som en allmänt accepterad och uppskattad företagsform i Sverige. Svensk Franchise står även i kontakt med en fristående etisk nämnd som erbjuder tolkning och tillämpning av etiska frågor inom franchising.


Facebook

Instagram

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2021 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.