fbpx

Lutad furu

Färdigt golv

Lutad furu

Innan oljning

Efter oljning

Oljad ek

Färdigt golv

Infärgat golv

Lackning pågår

Privatkund

Golvslipning - med rotavdrag

Kanske känns dina trägolv hemma matta och slitna, eller har blivit repiga och fula? Kanske önskar du att färga in dina golv? Vitt, svart, brunt eller grått - valet är ditt! Vi utför alla på marknaden förekommande ytbehandlingar i olika kombínationer, exempelvis lack, olja, hårdvaxolja, lut, vax och pigmentering. För att säkerställa kvaliteten på våra träslipsarbeten arbetar vi i enlighet med de råd och riktlinjer som Golvbranschens Riksorginasation (GBR) tagit fram. För er som vill bevara träets ljushet och patina har vi metoder som lutning och såpabehandling. Utnyttja gärna rot-avdrag vid golvrenovering. Tveka inte att ta kontakt med oss för besiktning och förslag gällande era trägolv.

  • bild1

Dammfri golvslipning

Ett vanligt problem vid golvslipning är att det fina slipdammet är kvar i huset, långt efter utförd slipning. Detta problem har vi löst genom att investera i dammfri sliputrustning. Ert golv kommer garanterat att se ut som nytt och med rätt underhåll kan ni ha glädje av det i många år till. Klicka här för länk till filmklipp om dammfri golvslipning

Nedan bildexempel på golvförvandling. Från obehandlat golv till slipat och färdigbehandlat med olja.

  • Behandling av trägolv
  • Efter oljning
  • Färdig slipat
  • Linoljevaxat efter slipning

För fler exempelbilder, Klicka här...


Facebook

Instagram

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2021 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.