KUNDSERVICE 020-699 800,  Kontaktformulär.

Nyheter
God Jul och Gott Nytt År!
God jul och gott nytt år önskar Ångtvättbilen alla våra kunder och samarbet...
läs mer
 
Skötselschema ger nöjda ytägare
Schjödt, en av Norges största och mest anrika advokatbolag anlitar regelbun...
läs mer
 
Malmö Live – ett exempel på föredömlig golvvård
Malmö Live är en prestigefylld, elegant anläggning för konferenser, underhå...
läs mer
 
Ångtvättbilen Kristianstad behöver omgående anställa golvvårdare
Ångtvättbilen i Kristianstad behöver förstärkning i form av en självständig...
läs mer
 

Malmö Live är en prestigefylld, elegant anläggning för konferenser, underhållning och kultur. Med tusentals besökare varje dag under hela året ska golven ändå hålla stilen och förväntas hålla så länge som huset står. Den massiva ekparketten från Hörning i Danmark vårdas så som tillverkaren rekommenderar och den tål att ses trots hård belastning. Mikael Derving, som ansvarar för driften av Malmö Live förstår värdet av golvvård och visar stolt upp de vackra oljade trägolven i konserthallen och på de öppna förbindelseytorna i anläggningen. Det systematiska underhållet sköts av Ångtvättbilen som oljebehandlar golven två gånger om året. Gemensam planering mellan Malmö Live och André Dahlström på Ångtvättbilen gör det möjligt att friställa ytor och styra insatserna utan att störa verksamheten. Malmö Live är ett bra exempel på hur regelbunden golvvård ger uthållighet i mer än ett avseende.  Återkommande golvservice borde vara lika självklart som service på bilen eller att man regelbundet går till tandläkaren.
DSCF3815DSCF3818

DSCF3819DSCF3816

Ångtvättbilen är ett golvvårdsföretag som grundades 1984, med tvätt av heltäckningsmattor som specialitet. Idag är Ångtvättbilen nordens marknadsledande företag inom golvvård för alla typer av golv (trä, linoleum, plast, sten, betong, special, osv) samt tvätt av heltäckningsmattor och textila möbler. Ångtvättbilen rekommenderas av ledande golvtillverkare och är miljö- och kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och 9001.

Kundservice

020 - 699 800

 

KONTAKTFORMULÄR

Betyg


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Nyhetsbrev anmälan

Fullvärdig medlem 9001 14001 blue banner 300 arets profil 2017 Flooring Elite5  

medlemmar i städbranscheb sverige

© 2017-2018 angtvattbilen.se / Ångtvättbilen AB.

All images and content (C) the original authors | by webbMan.se

K

o

n

t

a

k

t

l

o

g

i

n