Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Borås

Golvslipning Borås


Vilka är vi?

Om du letar efter golvslipare i Borås och Älvsborg har du kommit rätt. Ångtvättbilen Älvsborg har erfarna golvslipare och golvvårdare som kan ta på sig både stora samt mindre projekt. De tycker inte att det finns något vackrare än välskötta oljade, hårdvaxoljade eller lackade trägolv. Ångtvättbilen slipar, pigmenterar, oljar och lackar hundratusentals kvadratmeter trägolv per år (parkettgolv, massiva plankgolv, fiskbensparkett, etc.). Vi utför dammfri golvslipning och oljning av trägolv på alla möjliga träslag såsom, ek, furu/gran, bok, ask, björk och även på exotiska träslag som merbau, m fl.

 

Vilka produkter använder vi?

Att slipa golv anser vi är ett hantverk som bör utföras med kärlek till golven. Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och oljning kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden, såsom Bona, Osmo, Timberex m.fl. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull.

Hur arbetar vi?

Vi är alltid intresserade av kundens synpunkter och ser över golvets behov innan vi börjar vårt arbete. Vi utför mindre reparationer, som till exempel att byta dåliga parkettstavar och spackla springor i golvet för bästa resultat. Vi slipar alltid golv, hörn och kanter i flera steg, med olika slippapper beroende på golvets skick och önskad ytbehandling.

Gällande ytbehandling, så finns det idag många möjligheter till infärgning av det ny slipade golvet. Kanske Ni vill välja en färg som passar just för Er? Prata med Ångtvättbilen Älvsborg, så hjälper vi till att guide fram Er till ett beslut som passar för just Ert golv, miljö och stil.

Nyttja ROT-avdraget!

Privatpersoner, i exempelvis villor och bostadsföreningar har ju möjligheten att utnyttja ROT-avdraget för renoveringen av trägolven och det är lönsamt att utnyttja ROT-avdraget. Under en 25 års period i vardagsrummet, så tapetserar man om väggarna 4–5 gånger, medan det gulnande och repiga trägolvet slipas kanske 1 gång!?

Kontakta oss gärna för kostnadsfri offert!

Kontakta Ångtvättbilen Älvsborg för en golvbesiktning och konsultation angående möjligheterna att liva upp äldre och slitna trägolv till golv med lyster och djup.
Finns ni i 

  • Borås
  • Ulricehamn
  • Alingsås
  • Vårgårda
  • Kinna
  • Skene
  • Svenljunga
  • Tranemo
    eller på övriga platser i Älvsborg - ring tel.nr 033-13 91 90. 

Tillbaka >>

Se fler på vår Instagram

Se fler på vår Instagram

Film golvslipning

Kontakta Älvsborg direkt

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147