Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Stockholm

Golvslipning i Stockholm


Ångtvättbilen servar Stockholm med dammfri golvslipning. Tack vare nya maskiner kan Ångtvättbilen utföra golvslipning i Stockholm så gott som helt dammfritt. När du anlitar oss behöver du inte plasta in och efterdamma i angränsande rum. Golvslipen kopplas ihop med en dammsugare som är utrustad med filter för en dammfri miljö.

Slipa parkettgolv, hur går en golvslipning till?

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess. Ytorna som ska slipas behöver vara helt fria. Fungerar det inte att flytta undan alla saker på aktuell yta så kan vi dela upp arbetet i två delar (hör med oss innan bokning).

Prisvärd slipning av golv i Stockholm

Du får oftast ett fast kvadratmeter pris så du vet vad kostnaden för golvslipning i Stockholm blir. därför kan en kostnadsfri besiktning göras på plats. Fyll bara i dina uppgifter i formuläret nedan så får du kontakt med oss direkt.

Vi utför dammfri golvslipning i hela Stockholmsområdet

Oavsett var i Stockholm ni finns så utför vi golvslipning åt dig. Finns du i någon av följande stadsdelar?

Kontakta då oss direkt via kontaktformuläret nedan, för en offert av golvslipning i Stockholm

Kontoret i Stockholm

Områdeschef & säljare Patrick Hjelmar tel: 0708-85 09 59
Områdeschef & säljare Jan Nylander tel: 0708-19 02 52
Säljare Kim Hammerheim  tel: 0721-72 30 00

Adress: Fabriksvägen 7, 171 48 Solna
Tel: 08-735 04 60.

Behandling efter utfört arbete

Efter golvslipning väljer du efter behov vilken typ av ytbehandling du önskar. Det vanligaste valet i offentlig miljö är hårdvaxolja, och i privatmiljö är lack det vanligaste valet. Om man önskar kan man, även efter utförd golvslipning, erhålla diverse infärgningar. Vill du behålla träkänslan i golvet fullt ut kanske en traditionell olja är rätt val för dig. Ångtvättbilen använder enbart lacker och oljor av bästa kvalitet.

Infärgning av trägolv

Önskar ni en annan färg eller nyans på golvet så kan vi göra infarginfärgningar eller
pigmenteringar av nyslipade eller obehandlade trägolv. Vitt, svart, brunt, grått - valet är ditt!

Se referensbilder och provbrädor efter slipat golv

Kika gärna in på vår Facebook - eller Instagramsida  för att få inspiration. Vi kan vid behov förse er med provbräder, men betänk att varje golv är unikt så det blir inte alltid exakt samma som på provbrädan. Vill man vara riktigt säker på att man får den behandlingen/färgen man önskar kan vi (mot tillägg) behandla en slipad yta på ett par olika sätt, och du som kund väljer den du är mest nöjd med!

Miljövänlig golvslipning i Stockholm

Efter utförd slipning hjälper vi dig gärna med tips om hur du bäst ska sköta dina "nya" fina golv. Vänta med att lägga på mattor på golvet ett par veckor, och städa golvet enbart med torra metoder under samma tid. Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite, och är du känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt.  Vårt miljöledningssystem har fått oss att fokusera på våra miljöaspekter och vi involverar miljömedvetenhet i allt vi gör, från inköp av kemikalier till utförande av golvslipning. Vi strävar efter att vår verksamhet skall vara hållbar ur miljö-, arbetsmiljö-, ekonomiska och sociala aspekter för våra medarbetare, kunder och omvärld. (klicka för att se miljö certifikat!)

Kundnöjdhet efter golvslipning

Det bästa beviset på att vi har lyckats väl så här långt med vår servicekvalitet är att kunderna per dagens datum ger oss hela 4,7 i betygssnitt på en femgradig skala.
Företaget Reco mäter vår kundnöjdhet och svaren från våra kunder går att läsa på startsidan till www.angtvattbilen.se

Vår erfarenhet av att slipa golv

Anlitar du Ångtvättbilen för en golvslipning kan du vara säker på att få tjänsten levererad av en riktigt duktig yrkesman. Samtliga golvvårdare och golvslipare hos oss är välutbildade, och företaget har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor, som en säkerhet för våra kunder. Janne, Patrick och Kim tillsammans med deras duktiga golvhantverkare är våra stjärnor på Ångtvättbilen i Stockholm. De har varit hos oss ända sedan 1986, vilket borgar för en hög och jämn levereras av golvslipningar.

Läs mer om Stockholm >>

Bilder slipade golv

  • Golvslipning Stockholm före
  • Golvslipning Stockholm efter
  • Före
  • Efter
  • Golvslip Stockholm
  • Dammfri golvslipning Stockholm

Se fler på vår Instagram

Se fler på vår Instagram

Besök oss på Facebook

Film golvslipning

Kontakta oss för golvslipning i Stockholm

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice