fbpx
Golvslipning Stockholm

Golvslipning Stockholm

Golvslipning ÅngtvättbilenÅngtvättbilen servar även Stockholm med dammfri golvslipning. Tack vare nya maskiner kan Ångtvättbilen utföra golvslipning i Stockholm så gott som helt dammfritt. När du anlitar oss behöver du inte plasta in och efterdamma i angränsande rum. Golvslipen kopplas ihop med en dammsugare som är utrustad med filter för en dammfri miljö. Anlitar du Ångtvättbilen för en golvslipning kan du vara säker på att få tjänsten leverarad av en riktigt duktig yrkesman. Samtliga golvvårdare och golvslipare hos oss är välutbildade, och företaget har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor, som en säkerhet för våra kunder. Snittarbetstiden för vårt golvvårdsteam i Stockholm är en bit över tio år, vilket borgar för en hög och jämn leverenas av golvslipningar. Det bästa beviset på att vi har lyckats väl så här långt med vår servicekvalitet är att kunderna per dagens datum ger oss hela 4,7 i betygssnitt på en femgradig skala. 

Efter golvslipning väljer du efter behov vilken typ av ytbehandling du önskar. Det vanligaste valet i offentlig miljö är (hårdvax)olja, och i privatmiljö är lack det vanligaste valet. Om man önskar kan man, även efter utförd golvslipning, erhålla diverse infärgningar. Vi kan vid behov förse er med provbräder, men betänk att varje golv är unikt så det blir inte alltid exakt samma som på provbrädan. Vill man vara riktigt säker på att man får den behandlingen/färgen man önskar kan vi (mot tillägg) behandla en slipad yta på ett par olika sätt, och du som kund väljer den du är mest nöjd med!

Efter utförd slipning hjälper vi dig gärna med tips om hur du bäst ska sköta dina "nya" fina golv. Vänta med att lägga på mattor på golvet ett par veckor, och städa golvet enbart med torra metoder under samma tid. Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite, och är du känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt.

Vill du ha golvslipning utförd i Stockholm, oavsett om du bor på Södermalm, Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm, Vasastan, etc - ring 08-735 04 60!

Tillbaka >>

Kontakta Stockholm direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält

Powered by BreezingForms


Facebook

Instagram

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice