Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Vasastan

Golvslipning Vasastan


Professionell golvslipning i Vasastan med Ångtvättbilen Stockholm

Välkommen till Ångtvättbilen Stockholm – din lokala partner för högkvalitativ golvslipning i Vasastan och hela Stockholm. Med vår dammfria golvslipning revolutionerar vi upplevelsen av att renovera dina golv. Med Ångtvättbilens expertis är du garanterad en skicklig yrkesman som utför din golvslipning. Samtliga våra golvhantverkare och golvslipare är erfarna inom yrket och vi står bakom vårt arbete med en ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner kronor för din trygghet, samt att vi både är ISO 9001 och 14 001 certifierade.

Därför bör du slipa golv i Vasastan

Att slipa golv i Vasastan är en klok investering av flera skäl. För det första förbättrar det estetiken i bostäder och ger dem ett fräscht utseende. Det ökar också fastighetens värde. Vasastan är en populär och eftertraktad stadsdel, och välslipade golv ger en mer attraktiv bostadsmiljö. Dessutom förbättrar det inomhusluften genom att ta bort damm och allergener från slitna ytor. Slipade golv är även lättare att rengöra och underhålla. Så, oavsett om du bor i Vasastan eller äger en fastighet där, är golvslipning en smart investering som ökar både komfort och ekonomiskt värde.

Vanliga golv vi arbetar med i Vasastan

I Vasastan, som är känd för sin klassiska och charmiga arkitektur, är det vanligt att hitta olika typer av golvbeläggningar som kompletterar den tidstypiska atmosfären. Trägolv är en av de mest populära golvalternativen i Vasastan. Det kan vara vackert renoverade originalgolv från sekelskiftet eller moderna trägolv som ek, furu eller ekparkett. Dessa trägolv ger en varm och inbjudande atmosfär till bostäderna och harmoniserar med den historiska karaktären i området.

Förutom trägolv är det inte ovanligt att se klinker- eller marmorgolv i entréer och badrum. Dessa material ger en tidlös och elegant känsla samtidigt som de är funktionella och lättskötta. Vasastan har även en del äldre fastigheter med vackra mönsterkakelgolv, som är en unik och eftertraktad detalj.

Sammanfattningsvis är trägolv och klassiska golvbeläggningar som klinker och marmor några av de vanligaste golvalternativen i Vasastan, vilket bidrar till områdets karakteristiska charm och stil.

Vår Erfarenhet av golvslipning

Med Ångtvättbilen är du garanterad en professionell och skicklig golvslipning. Våra golvhantverkare och golvslipare har omfattande utbildning och erfarenhet, och vi är försäkrade upp till 10 miljoner kronor för att trygga våra kunders förtroende. Vårt golvhantverksteam i Stockholm har en snitt-arbetslivserfarenhet på över tio år, vilket garanterar en högstandard och konsekvent resultat för varje golvslipning vi utför.

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Resultat slipade golv

  • Exempel golvslipning Vasastan1 före
  • Exempel golvslipning Vasastan efter
  • Exempel golvslipning Vasastan2 före
  •  Exempel golvslipning Vasastan2 efter

Film golvslipning

Kontakta oss för dammfri golvslipning i Vasastan

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice