Golvslipning Vasastan

Golvslipning Vasastan


Professionell golvslipning i Vasastan med Ångtvättbilen Stockholm

Välkommen till Ångtvättbilen Stockholm – din lokala partner för högkvalitativ golvslipning i Vasastan och hela Stockholm. Med vår dammfria golvslipning revolutionerar vi upplevelsen av att renovera dina golv. Våra moderna golvslipmaskiner möjliggör nästintill dammfri golvslipning, vilket innebär att du inte längre behöver bekymra dig om onödigt damm i exempelvis angränsande rum. Vi kombinerar vår golvslipning med en avancerad dammsugare som är utrustad med filter för att skapa en hälsosam och dammfri arbetsmiljö. Med Ångtvättbilens expertis är du garanterad en skicklig yrkesman som utför din golvslipning. Samtliga våra golvhantverkare och golvslipare är erfarna inom yrket och vi står bakom vårt arbete med en ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner kronor för din trygghet, samt att vi både är ISO 9001 och 14 001 certifierade.

Är du nyfiken på vår golvsliputrustning?

Vi genomför alltid dammfri golvslipning med en sliputrustning avsedd för ändamålet, ofta inklusive en kraftfull bandslipmaskin, en precisionskantmaskin, en noggrann rondellslipmaskin för den perfekta finishen samt flera specialanpassade hörn- och kantmaskiner och verktyg. Våra slipmaskiner är kopplade till en kraftfull, portabel dammsugarenhet som säkerställer en dammfri slipning. Ytorna som ska slipas bör vara helt fria från hinder. Om flyttning av föremål inte är möjligt kan vi planera arbetet i två steg – kontakta oss så går vi igenom detta tillsammans.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

Prisvärd golvslipning i Vasastan

Vi erbjuder normalt fastpris för golvslipning i Vasastan, vilket ger dig full insyn i kostnaden. För att skräddarsy lösningen efter dina behov erbjuder vi kostnadsfria platsbesiktningar. Fyll enkelt i dina uppgifter i formuläret nedan för direkt kontakt med oss. För dig som privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget.

Vad skall det vara för ytbehandling på trägolvet efter slipningen?

Efter golvslipningen är det dags att välja rätt ytbehandling för dina golv. I offentliga miljöer är hårdvaxolja det vanliga valet, en tålig produkt som enkelt går att underhålla i framtid. Lack är den mest förekommande behandlingen i privata utrymmen. Vi erbjuder också möjligheten till olika infärgningar efter önskemål. Om du vill bevara träets naturliga känsla kan en traditionell olja vara rätt för dig. Hos Ångtvättbilen använder vi endast högkvalitativa lacker och oljor från ledande leverantörer i Sverige exv Bona, Rubio, Osmo, timberex föratt nämna några och som alla är kända varumärken inom golvbranschen.

Hur sköter vi vårt nyslipade golv?

Efter avslutad slipning delar vi gärna med oss av tips för att vårda dina "nya" fantastiska golv på bästa sätt. Vi rekommenderar att vänta några veckor innan du lägger mattor på golvet och under samma period rengör golvet endast med torra metoder. Våra produkter är alltid av högsta kvalitet, både med avseende på miljö och resultat. De flesta av de ytbehandlingsprodukter vi använder har minimal eller ingen lukt alls. Om du är känslig eller har oro, tveka inte att kontakta oss innan vi väljer metod och produkt och kom ihåg den miljöbesparing du gör när behåller och renoverar ditt golv istället för att byta ut det!

Vår Erfarenhet av golvslipning i Vasastan

Med Ångtvättbilen är du garanterad en professionell och skicklig golvslipning. Våra golvhantverkare och golvslipare har omfattande utbildning och erfarenhet, och vi är försäkrade upp till 10 miljoner kronor för att trygga våra kunders förtroende. Vårt golvhantverksteam i Stockholm har en snitt-arbetslivserfarenhet på över tio år, vilket garanterar en högstandard och konsekvent resultat för varje golvslipning vi utför.

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Bilder golvslipning Vasastan

  • Exempel golvslipning Vasastan1 före
  • Exempel golvslipning Vasastan efter
  • Exempel golvslipning Vasastan2 före
  •  Exempel golvslipning Vasastan2 efter

Film golvslipning Vasastan

Kontakta oss för dammfri golvslipning i Vasastan

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147