Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Solna

Golvslipning Solna


Dammfri golvslipning i Solna

I Solna servar vi våra golvslipskunder från vårt kontor på Fabriksvägen 7 i Solna. Vi har en gedigen erfarenhet av att slipa golv och behandla golv med hela marknadens utbud av metoder. Vi utför alltid golvslipning med moderna, dammfria maskiner.

Vi har även en utställning med prover från flera olika leverantörer . Välkomna och boka tid för ett besök.

Nedan får ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får angående golvslipning i Solna, samt lite övrig info. För offert eller bokning, ring 08-735 04 60 eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Golvslipning för både företag och privatpersoner i Solna

För att skräddarsy en lösning som passar dina behov, erbjuder vi en kostnadsfri besiktning på plats. Privatpersoner kan nyttja ROT-avdraget eftersom träslipning är en del av husrenoveringar. Genom att fylla i formuläret nedan kan du enkelt komma i kontakt med oss och inleda diskussionen om ditt projekt.

Hur går det till att slipa ett golv?

Ibland räcker inte en traditionell golvvård till för att återskapa ett golvs ursprungskaraktär, eller så finns önskemål om en ny färg på golvet. Då lämpar sig dammfri golvslipning väl. Med moderna maskiner som slipar dammfritt, utför Ångtvättbilen golvslipningar. Efter slipningen kan Ångtvättbilen behandla golvet med olika typer av ytbehandling, allt efter tycke och smak. Exempelvis lack, olja och hårdvaxolja.

Kontaktpersoner för golvslipning

Våra kontaktpersoner Jan och Patrick har varit med sedan starten av Ångtvättbilen år 1984. Därmed besitter de stor erfarenhet och kunskap inom området golvslipning. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller vill beställa golvslipning eller ta in en offert för golvslipning i Solna. Nedan hittar du kontaktuppgifterna.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Bilder på slipade golv

  • Exempel Golvslipning Solna före
  • Exempel Golvslipning Solna efter
  • Exempel Golvslipning Solna
  • Exempel Golvslipning Solna
  • Golvslipning exempel Solna före
  • Golvslipning exempel Solna efter
  • Golvslipning exempel Solna efter 2

Film golvslipning

Kontakta oss för golvslipning i Solna

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Stadsdel i Stockholm *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice