Golvslipning Solna

Golvslipning Solna


Dammfri golvslipning i Solna

I Solna servar vi våra golvslipskunder från vårt kontor på Fabriksvägen 7 i Solna. Vi har en gedigen erfarenhet av att slipa golv och behandla golv med hela marknadens utbud av metoder. Vi utför alltid golvslipning med moderna, dammfria maskiner.

Nedan får ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får angående golvslipning i Solna, samt lite övrig info. För offert eller bokning, ring 08-735 04 60 eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Vänder sig Ångtvättbilen mot privatpersoner eller företag i Solna?

Ångtvättbilen vänder sig både mot företag och privatpersoner när det gäller golvslipning i Solna. Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget.

Vad kostar en golvslipning i Solna?

Priset baseras på antal kvm, typ av yta samt typ av golv. Vi erbjuder alltid en gratis golvbesiktning och offert där allt ingår. Vi har nära att åka ut till er i Solna, vi är bara ett samtal bort!

Hur går en golvslipning till?

Ibland räcker inte en traditionell golvvård till för att återskapa ett golvs ursprungskaraktär, eller så finns önskemål om en ny färg på golvet. Då lämpar sig dammfri golvslipning väl. Med moderna maskiner som slipar dammfritt, utför Ångtvättbilen Solna golvslipningar. Efter slipningen kan Ångtvättbilen behandla golvet med olika typer av ytbehandling, allt efter tycke och smak. Exempelvis lack, olja och hårdvaxolja.

Kontaktpersoner för golvslipning i Solna

Våra kontaktpersoner Jan och Patrick har varit med sedan starten av Ångtvättbilen år 1984. Därmed besitter de stor erfarenhet och kunskap inom området golvslipning. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller vill beställa golvslipning eller ta in en offert för golvslipning i Solna. Nedan hittar du kontaktuppgifterna.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Bilder golvslipning Solna 

  • Exempel Golvslipning Solna före
  • Exempel Golvslipning Solna efter
  • Exempel Golvslipning Solna
  • Exempel Golvslipning Solna
  • Golvslipning exempel Solna före
  • Golvslipning exempel Solna efter
  • Golvslipning exempel Solna efter 2

Film golvslipning Solna 

Kontakta oss för golvslipning i Solna

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147