Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Kungsholmen

Golvslipning Kungsholmen


Dammfri golvslipning på Kungsholmen

På Kungsholmen servar vi samtliga företags och privatpersoners trägolv. Vi har gedigen erfarenhet av att slipa golv på Kungsholmen och använder de senaste maskinerna och produkterna för bästa resultat.

Nedan får ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får angående golvslipning i Kungsholmen, samt lite övrig info. För offert eller bokning, ring 08-735 04 60 eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Våra kontaktpersoner

Våra kontaktpersoner Jan och Patrick har varit med sedan starten av Ångtvättbilen år 1984. Därmed besitter de stor erfarenhet och kunskap inom området golvslipning. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller vill beställa en offert för golvslipning på Kungsholmen. Nedan hittar du kontaktuppgifterna.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

Är det skillnad på golvslipning och golvslipning?

Svar ja! Det finns idag många egenföretagare och företag som erbjuder golvslipning på Kungsholmen och runt om i Stockholm. Som kund rekommenderas du kolla upp företagets kundnöjdhet innan du beställer en golvslipning. Ångtvättbilen skickar ut en kundenkät till sina kunder efter avslutat jobb, via företaget Reco. I länken här kan du läsa färska kundkommentarer om upplevelsen vid golvslipning av Ångtvättbilen.  

Vad behöver vi tänka på när ni kommer?

Vid beställning av golvslipning på Kungsholmen instruerar vi vad ni ska tänka på. Vi behöver fria ytor på golvet som ska slipas. Vi pratar ihop oss om nyckelhantering (och återlämning) och e v larmkoder. Vi behöver tillgång till el och proppskåp. Ni behöver inte närvara när vi slipar och behandlar golvet, om ni inte vill eller har egna regler kring detta.

Hur miljöriktig är Ångtvättbilens metod?

Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite, och är du känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt. Kungsholmens mest miljöriktiga golvslipning – dammfri golvslipning metod Ångtvättbilen!

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Bilder golvslipning Kungsholmen

  • Exempel golvslipning Kungsholmen före
  • Exempel golvslipning Kungsholmen efter
  • Före
  • Efter

Film golvslipning Kungsholmen

Kontakta oss för dammfri golvslipning på Kungsholmen

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Stadsdel i Stockholm *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice