Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Norrmalm

Golvslipning Norrmalm


Dammfri golvslipning

På Norrmalm servar vi samtliga företag och privatpersoners trägolv. Ångtvättbilen har gedigen erfarenhet av golvslipning och har många nöjda kunder på Norrmalm!

Nedan får ni svar på några vanliga frågor vi får angående golvslipning på Norrmalm, samt lite övrig info. För offert eller bokning, ring 08-735 04 60 eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Golvslipning

Golvslipning av golv i stadsdelen Norrmalm är en klok investering av flera anledningar. Det kan exempelvis förbättra estetiken och charmen av bostäderna och arbetsplatserna. Norrmalm är känt för sina historiska byggnader och kulturella arv, och ett välslipat golv kan återställa det tidigare lystret till gamla trägolv och bevara det historiska värdet.

En golvslipning kan dessutom öka golvets hållbarhet och livslängd. De tuffa vinterförhållandena i Sverige kan slita hårt på golv, och genom att slipa bort skador och repor kan man förlänga golvens livslängd och minska behovet av kostsamma reparationer eller utbyte.

Slutligen förbättrar ett slipat golv även inomhusluftkvaliteten genom att eliminera damm och allergener som kan ansamlas i sprickor och skador. Så, att slipa golv i Norrmalm är inte bara en estetisk förbättring utan också en praktisk och hälsosam åtgärd som gynnar både fastighetsägare och invånare i detta vackra område i vår huvudstad.

Trygghet för dig som kund

Anlitar du Ångtvättbilen för en golvslipning på Norrmalm kan du vara säker på att få tjänsten levererad av en riktigt duktig yrkesman. Samtliga golvhantverkare hos oss är välutbildade, och företaget har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor, som en säkerhet för våra kunder. Snittarbetstiden för vårt golvhantverksteam i Stockholm är en bit över tio år, vilket borgar för en hög och jämn levereras av golvslipning.

Vanliga golv vi slipar i Stockholm City

På Norrmalm i Stockholm är den arkitektoniska stilen varierad och speglar stadens historia. Därför finns olika typer av golvmaterial som är vanliga i området. De mest förekommande golvtyperna inkluderar:

  • Parkettgolv: Parkettgolv är en klassisk favorit i de äldre byggnaderna på Norrmalm. Dessa vackra trägolv åldras med stil och kompletterar den tidlösa arkitekturen perfekt.
  • Trägolv: Träplankgolv är vanliga i modernare byggnader på Norrmalm. De ger en minimalistisk och elegant atmosfär som passar den samtida arkitekturen i området.
  • Betonggolv: I industriella och moderna loftliknande utrymmen är betonggolv populära. Dessa golv ger en rå och urban känsla som kompletterar den moderna arkitekturen. Även om trägolv är det vanligaste typen av golv som vi på Ångtvättbilen slipar så kan vi givetvis även slipa betonggolv.

Sammanfattningsvis är Norrmalm en mångfacetterad stadsdel med olika golvtyper som harmoniserar med den varierande arkitektoniska stilen och historien i området.

Kontaktpersoner för golvslipning på Norrmalm?

Våra kontaktpersoner Jan och Patrick har varit med sedan starten av Ångtvättbilen år 1984. Därmed besitter de stor erfarenhet och kunskap inom golvslipning och ytbehandling av trägolv. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill beställa golvslipning på Norrmalm. Nedan hittar du kontaktuppgifterna.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

Hur städar jag mitt golv efter att ni har slipat och behandlat det?

Efter utförd slipning hjälper vi dig gärna med tips om hur du bäst ska sköta dina "nya" fina golv. Vänta med att lägga på mattor på golvet ett par veckor, och städa golvet enbart med torra metoder under samma tid. Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite, och är du känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt.

 

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Slipade golv - Resultat från kunder på Norrmalm

  • Exempel golvslipning Norrmalm före
  • Exempel golvslipning Norrmalm efter
  • Före
  • Efter

Film golvslipning

Kontakta oss för dammfri golvslipning på Norrmalm

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Stadsdel i Stockholm *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice