Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Norrköping

Golvslipning Norrköping


Gedigen kompetens inom golvslipning

Ångtvättbilen slipar, pigmenterar, oljar och lackar hundratusentals kvadratmeter trägolv per år (parkettgolv, massiva plankgolv, fiskbensparkett, etc.). Vi utför dammfri golvslipning och oljning av trägolv på alla möjliga träslag såsom, ek, furu/gran, bok, ask, björk och även på exotiska träslag som merbau, m fl.

Kontaktperson golvslipning Norrköping?

Marcus Sjösvärd och hans kompetenta golvvårdare kommer gärna ut och gör en golvbesiktning. Ring oss på nr: 011-182835. 

Hur utför vi golvslipning?

Att slipa golv anser vi är ett hantverk som bör utföras med kärlek till golven. Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och oljning kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden, såsom Bona, Osmo, Timberex med flera. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull. Vi är alltid intresserade av kundens synpunkter och ser över golvets behov innan vi börjar vårt arbete. Vi utför mindre reparationer, som t.ex. att byta dåliga parkettstavar och spackla springor i golvet för bästa resultat. Vi slipar alltid golv, hörn och kanter i flera steg, med olika slippapper beroende på golvets skick och önskad ytbehandling.

Gällande ytbehandling, så finns det idag många möjligheter till infärgning av det ny slipade golvet. Kanske Ni vill välja en färg som passar just för Er? Prata med Ångtvättbilen Norrköping, så hjälper vi till att guide fram Er till ett beslut som passar för just Ert golv, miljö och stil.

Kundnöjdhet golvslipning Norrköping

Det bästa beviset på att vi har lyckats väl så här långt med vår servicekvalitet är att kunderna (per dagens datum) ger oss hela 4,7 i betygssnitt på en femgradig skala. Företaget Reco mäter vår kundnöjdhet och svaren från våra kunder går att läsa på startsidan till www.angtvattbilen.se.

Miljövänliga metoder vid golvslipning

Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite, och är du känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt. Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och oljning kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden, såsom Bona, Osmo, Timberex m.fl. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull.

Hur ska jag städa golvet efter slipningen?

Efter utförd golvbehandling efterlämnar vi gärna städinstruktioner och lämplig trägolvssåpa eller golvrengöringsmedel för att golven skall hålla sig vackra och vara lättstädade över tid. Golvtillverkare, branschinstitut och vi anser att trägolv skall underhållas med jämna intervaller, vanligtvis minst en gång per år.

Kostnadsfri offert golvslipning

Vi kommer ut och gör en golvbesiktning oavsett om du bor i Linköping, Norrköping, Motala eller Mjölby - ring 011-182835 eller 0732-450374 för en kostnadsfri golvkonsultation!

Tillbaka >>

Se fler på vår Instagram

Se fler på vår Instagram

Film golvslipning

Kontakta Norrköping direkt

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice