Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Karlskrona

Golvslipning Karlskrona


Ångtvättbilen slipar, pigmenterar, oljar och lackar hundratusentals kvadratmeter trägolv per år (parkettgolv, massiva plankgolv, fiskbensparkett, etc.). Tack vare nya maskiner kan Ångtvättbilen utföra golvslipning i Karlskrona och övriga Blekinge så gott som helt dammfritt. När du anlitar oss behöver du inte plasta in och efterdamma i angränsande rum. Golvslipen kopplas ihop med en dammsugare som är utrustad med filter för en dammfri miljö.

Kundnöjdhet golvslipning Blekinge

Det bästa beviset på att vi har lyckats väl så här långt med vår servicekvalitet är att kunderna (per dagens datum) ger oss hela 4,7 i betygssnitt på en femgradig skala. Företaget Reco mäter vår kundnöjdhet och svaren från våra kunder går att läsa på startsidan till www.angtvattbilen.se.

Vad ska jag behandla mina golv med?

Vi är alltid intresserade av kundens synpunkter och ser över golvets behov innan vi börjar vårt arbete. Vi utför mindre reparationer, som t.ex. att byta dåliga parkettstavar, limma ned stavar och spackla springor i golvet för bästa resultat. Vi slipar alltid golv, hörn och kanter i flera steg, med olika slippapper beroende på golvets skick och önskad ytbehandling.

Efter golvslipning väljer du efter behov vilken typ av ytbehandling du önskar. Det vanligaste valet i offentlig miljö är hårdvaxolja, och i privatmiljö är lack det vanligaste valet. Om man önskar kan man, även efter utförd golvslipning, erhålla diverse infärgningar. Vill du behålla träkänslan i golvet fullt ut kanske en traditionell olja är rätt val för dig. Ångtvättbilen använder enbart lacker och oljor av bästa kvalitet.

Gällande ytbehandling, så finns det idag även många möjligheter till infärgning av det nyslipade golvet. Kanske Ni vill välja en färg som passar just för Er? Prata med Ångtvättbilen Blekinge, så hjälper vi till att guide fram Er till ett beslut som passar för just Ert golv, miljö och stil. Vi kommer gärna ut och gör en golvbesiktning oavsett om du bor i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström eller någon annanstans i Blekinge - ring 020-699800.

Är det möjligt att se provbräder?

Vi kan vid behov förse er med provbräder, men betänk att varje golv är unikt så det blir inte alltid exakt samma som på provbrädan. Vill man vara riktigt säker på att man får den behandlingen/färgen man önskar kan vi (mot tillägg) behandla en slipad yta på ett par olika sätt, och du som kund väljer den du är mest nöjd med!

Miljövänliga metoder vid golvslipning

Efter utförd slipning hjälper vi dig gärna med tips om hur du bäst ska sköta dina "nya" fina golv. Vänta med att lägga på mattor på golvet ett par veckor, och städa golvet enbart med torra metoder under samma tid. Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite, och är du känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt. Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och oljning kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden, såsom Bona, Osmo, Timberex m.fl. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull.

Erfarenhet golvslipning Karlskrona

Anlitar du Ångtvättbilen för en golvslipning kan du vara säker på att få tjänsten levererad av en riktigt duktig yrkesman. Samtliga golvvårdare och golvslipare hos oss är välutbildade, och företaget har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor, som en säkerhet för våra kunder. Snittarbetstiden för våra golvslipare är en bit över tio år, vilket borgar för en hög och jämn levereras av golvslipningar.

Hur går en golvslipning till?

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess. Ytorna som ska slipas behöver vara helt fria. Fungerar det inte att flytta undan alla saker på aktuell yta så kan vi dela upp arbetet i två delar (hör med oss innan bokning).

Hur städar jag mitt trägolv efter utförd slipning?

Efter utförd golvbehandling efterlämnar vi gärna städinstruktioner och lämplig trägolvssåpa eller golvrengöringsmedel för att golven skall hålla sig vackra och vara lättstädade över tid. Golvtillverkare, branschinstitut och vi anser att trägolv skall underhållas med jämna intervaller, vanligtvis minst en gång per år.

Rot-avdrag möjligt för golvslipning

Privatpersoner, i exempelvis villor och bostadsföreningar, har möjlighet att nyttja ROT-avdraget för renoveringen av trägolven. Under en 25 års period i vardagsrummet, så tapetserar man om väggarna 4–5 gånger, medan det gulnande och repiga trägolvet slipas kanske 1 gång! Kanske är det dags nu?!

Ring gärna 020-699800 för ett kostnadsfritt möte, eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Tillbaka >>

Bilder golvslipning Blekinge

Se fler på vår Instagram

instagram-stockholm.jpg

Film golvslipning

Kontakta Blekinge direkt

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice