fbpx

Affärsidé

Ångtvättbilen arbetar med ledande och miljöanpassade metoder, för golvunderhåll och golvrenoveringar. Vi vänder oss främst till företag, men kan även erbjuda privatpersoner dammfri golvslipning i hemmiljö. Vi ger våra kunder vackra och lättstädade golv, med längre livslängd.

23

Historik

1984 konstaterade svenska städkonsulter att det inte fanns någon maskin/metod för att djuprengöra textila golv. Med hjälp av svenska ingenjörer byggde Ångtvättbilen en egen mattvättmaskin, som med varmt vatten och kraftigt vacumsug gjorde rent på djupet. Vid tvätt med varmt vatten så ångar det, och införskaffande av färgglada arbetsfordon mynnade ut i namnet Ångtvättbilen. Idag utför Ångtvättbilen installationsbehandlingar, underhåll och renoveringar på alla typer av golv. Exempelvis så kan vi idag slipa ert trägolv, eller slipa och polera upp ert sten- och/eller betonggolv, mm. På bilden till höger ser ni den första Ångtvättbilenbussen, från 1984 i Stockholm!

Milstolpar i Ångtvättbilens utveckling:

1984 Ångtvättbilen grundas
1992 Konceptet vidareutvecklas för att omfatta samtliga typer av golv
2000 Kvalitetscertifiering enligt ISO 9001
2002 Miljöcertifiering enligt ISO 14001
2003 Metodprogrammet utökas med att slipa sten- och betonggolv
2003 Etablering i Norge
2009 Dammfri golvslipning i hela Sverige
2014 Ångtvättbilens mattvättmaskin erhåller högsta betyg (Gold) av testinstitutet Carpet and Rug Institute.
2015 Svensk Franchise nominerar Ångtvättbilen till årets franchisesystem
2020 Svensk Franchise nominerar Ångtvättbilen till Årets Marknadsförare
2021 All time avseende försäljning och vinst
2023 Svensk Franchise utsåg oss till Årets Marknadsförare

Bild från vårt 25-års jubileum

iso 9001 14001 2015 black

historik.jpg

Miljö & Kvalitet

Ångtvättbilens kvalitets- och miljöengagemang sammanfattas i nedanstående policy:

Ångtvättbilen arbetar rikstäckande med att erbjuda marknaden tjänster inom golvvård. Vi anser att kvalitet innefattar allt det vi gör och att kvalitet inte kan erbjudas utan att miljöhänsyn tas. Vi ska därför, med utgångspunkt från kunders krav och förväntningar samt företagets egna resurser och förutsättningar, i alla lägen arbeta med att:

• ständigt förbättra verksamheten, både vad gäller att utveckla våra tjänster samt att förebygga förorening.
• minst följa aktuell lagstiftning och andra krav som ställs på oss.
• skapa en ökad kvalitets- och miljömedvetenhet bland våra medarbetare genom utbildning och information.
• välja, påverka och om möjligt utbilda våra leverantörer så att de medverkar i uppfyllelsen av våra kvalitets- och miljökrav.
• vara lyhörda för åsikter från kunder, allmänhet samt övriga intressenter.

Denna policy är grunden för allt kvalitets- och miljöarbete i vår verksamhet och det är alla medarbetares gemensamma strävan att förverkliga den.

Metod

metod

Tillvgagngsstt-ny

Ångtvättbilens metod för professionell golvvård

Vi använder oss av maskiner som är väl anpassade för varje golvsituation, alltid med kem av högsta kvalitet och välutbildad personal. Illustrationen ovan visar vår metod som genom åren har gett oss många nöjda kunder i olika branscher. Tack vare vårt tillvägagångssätt får våra kunder naturligt rena golv under lång tid. Vi vill att vårt arbete ska hjälpa just Ert företag med en god arbetsmiljö, skapa arbetslust samt ge Er en tydlig och fräsch profil, så att människor vill arbeta på och med just Ert företag.

Värderingar

vardeÅngtvättbilen vill att kunderna ska känna trygghet när de anlitar företaget. Ångtvättbilen har tillsammans definierat en tydlig plattform med värderingar som ska spegla företaget både internt och externt. 
Värderingarna är:
  • Kunnig
  • Engagerad
  • Förtroendeingivande
  • Affärsmässig
  • Omtänksam

Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147