Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Gävle

Golvslipning Gävle


Ångtvättbilen servar Gävle och Gävleborg med dammfri golvslipning. Tack vare nya maskiner kan Ångtvättbilen utföra golvslipning i Gävle så gott som helt dammfritt. När du anlitar oss behöver du inte plasta in och efterdamma i angränsande rum. Golvslipen kopplas ihop med en dammsugare som är utrustad med filter för en dammfri miljö.

Kontaktperson för offert golvslipning i Gävle?

Kontakta oss gärna för en golvbesiktning och konsultation angående möjligheterna att liva upp äldre och slitna trägolv till golv med lyster och djup:

Didrik Kuusisto , tel: 076 173 33 57. Mail: dk@angtvattbilen.se

Hur går en golvslipning till?

Ibland räcker inte en traditionell golvvård till för att återskapa ett golvs ursprungskaraktär, eller så finns önskemål om en ny färg på golvet. Då lämpar sig dammfri golvslipning väl. Med moderna maskiner som slipar dammfritt, utför Ångtvättbilen Gävle golvslipningar. Efter slipningen kan Ångtvättbilen behandla golvet med olika typer av ytbehandling, allt efter tycke och smak. Exempelvis lack, olja och hårdvaxolja. Kanske är det t o m dags för en ny kulör på golvet?

Dammar det när ni slipar?

När du anlitar oss behöver du inte plasta in och efterdamma i angränsande rum. Golvslipen kopplas ihop med en dammsugare som är utrustad med filter för en dammfri miljö.

Gedigen erfarenhet av golvslipning i Gävle

Det bästa beviset på att vi har lyckats väl så här långt med vår servicekvalitet är att kunderna per dagens datum ger oss hela 4,7 i betygssnitt på en femgradig skala. Läs mer här vad våra kunder säger: Reco>>

Vilken typ av behandling rekommenderar ni efter golvslipningen?

Efter golvslipning väljer du vilken typ av ytbehandling du önskar. Det vanligaste valet i offentlig miljö är (hårdvax)olja, och i privatmiljö är lack det vanligaste valet. Om man önskar kan man, även efter utförd golvslipning, erhålla diverse infärgningar. Vi kan vid behov förse er med en provbit, men betänk att varje golv är unikt så det blir inte alltid exakt samma som på provbrädan. Vill man vara riktigt säker på att man får den behandlingen/färgen man önskar kan vi (mot tillägg) behandla en slipad yta på ett par olika sätt, och du som kund väljer den du är mest nöjd med!

Hur städar jag mitt trägolv efter utförd slipning?

Efter utförd slipning hjälper vi dig gärna med tips om hur du bäst ska sköta dina "nya" fina golv. Vänta med att lägga på mattor på golvet ett par veckor, och städa golvet enbart med torra metoder under samma tid. Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite. Om du är känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt.

Sveriges ledande golvslipsföretag

Ångtvättbilen torde vara det företag i Sverige som utför flesta antal golvslipningar per år, så tveka inte att rådfråga innan slipning, valmöjligheterna är många. Vårt mål är att du som kund ska vara supernöjd med ditt "nya" golv!

Ring oss för en kostnadsfri offert, tel: 076-173 33 57

Tillbaka >>

Bilder golvslipning Gävle

Se fler på vår Instagram

instagram-stockholm.jpg

Film golvslipning

Kontakta Gävleborg direkt

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice