Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Östersund

Golvslipning Östersund


Vilka är vi?

Ångtvättbilen slipar, pigmenterar, oljar och lackar hundratusentals kvadratmeter trägolv per år (parkettgolv, massiva plankgolv, fiskbensparkett, etc.). Vi utför dammfri golvslipning och oljning av trägolv på alla möjliga träslag såsom, ek, furu/gran, bok, ask, björk och även på exotiska träslag som merbau, m fl.

Stefan Aspås och hans kompetenta golvslipare kommer gärna ut och gör en golvbesiktning. Ring oss på nr: 0703-70 96 70. 

Hur utför vi golvslipning?

Att slipa golv anser vi är ett hantverk som bör utföras med kärlek till golven. Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och oljning kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull. Vi är alltid intresserade av kundens synpunkter och ser över golvets behov innan vi börjar vårt arbete. Vi utför mindre reparationer, som t.ex. att byta dåliga parkettstavar och spackla springor i golvet för bästa resultat. Vi slipar alltid golv, hörn och kanter i flera steg, med olika slippapper beroende på golvets skick och önskad ytbehandling.

Gällande ytbehandling, så finns det idag många möjligheter till infärgning av det ny slipade golvet. Kanske Ni vill välja en färg som passar just för Er? Prata med Ångtvättbilen Östersund, så hjälper vi till att guide fram Er till ett beslut som passar för just Ert golv, miljö och stil.

Vad ska jag behandla mina golv med?

Vid ytbehandling grundar vi golvet väl innan toppoljan poleras, eller så appliceras minst två lager topplack på grundlacken. När det gäller ytbehandlingen på golvet efter slipning, så öppnar sig en värld av möjligheter för den kreative. Den vanligaste, klassiska behandlingen är att olja, hårdvaxolja eller lacka golvet i naturligt utseende för att bevara träkänslan. Det är även populärt att färga in eller pigmentera golvet, från vitaste vitt till helt svarta golv. Här kan man välja alltifrån klassisk lutning av trägolven till de modernaste infärgningar med hårdvaxoljor eller lacksystem.

Nyttja Rot-avdraget för golvslipning

Privatpersoner, i exempelvis villor och bostadsföreningar har möjlighet att utnyttja ROT-avdraget för renoveringen av trägolven. Under en 25 års period i vardagsrummet, så tapetserar man om väggarna 4–5 gånger, medan det gulnande och repiga trägolvet slipas kanske 1 gång!? Kanske är det dags nu!?

Kontakta Ångtvättbilen Östersund för en golvbesiktning och konsultation angående möjligheterna att liva upp äldre och slitna trägolv till golv med lyster och djup. Ni når oss på telefon 0703-70 96 70.

Kundnöjdhet golvslipning Östersund

Det bästa beviset på att vi har lyckats väl så här långt med vår servicekvalitet är att kunderna (per dagens datum) ger oss hela 4,7 i betygssnitt på en femgradig skala. Företaget Reco mäter vår kundnöjdhet och svaren från våra kunder går att läsa på startsidan till www.angtvattbilen.se.

Är det möjligt att se provbräder?

Vi kan vid behov förse er med provbräder, men betänk att varje golv är unikt så det blir inte alltid exakt samma som på provbrädan. Vill man vara riktigt säker på att man får den behandlingen/färgen man önskar kan vi (mot tillägg) behandla en slipad yta på ett par olika sätt, och du som kund väljer den du är mest nöjd med!

Miljövänliga metoder vid golvslipning

Efter utförd slipning hjälper vi dig gärna med tips om hur du bäst ska sköta dina "nya" fina golv. Vänta med att lägga på mattor på golvet ett par veckor, och städa golvet enbart med torra metoder under samma tid. Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite, och är du känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt. Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och oljning kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden, såsom Bona, Osmo, Timberex m.fl. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull.

Erfarenhet golvslipning Östersund

Anlitar du Ångtvättbilen för en golvslipning kan du vara säker på att få tjänsten levererad av en riktigt duktig yrkesman. Samtliga golvvårdare och golvslipare hos oss är välutbildade, och företaget har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor, som en säkerhet för våra kunder. Snittarbetstiden för våra golvslipare är en bit över tio år, vilket borgar för en hög och jämn levereras av golvslipningar.

Hur går en golvslipning till?

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess. Ytorna som ska slipas behöver vara helt fria. Fungerar det inte att flytta undan alla saker på aktuell yta så kan vi dela upp arbetet i två delar (hör med oss innan bokning).

Hur ska jag städa golvet efter slipningen?

Efter utförd golvbehandling efterlämnar vi gärna städinstruktioner och lämplig trägolvssåpa eller golvrengöringsmedel för att golven skall hålla sig vackra och vara lättstädade över tid. Golvtillverkare, branschinstitut och vi anser att trägolv skall underhållas med jämna intervaller, vanligtvis minst en gång per år.

Ring 0703-70 96 70 för en kostnadsfri golvkonsultation!

Tillbaka >>

Bilder golvslipning Östersund

Se fler på vår Instagram

instagram-stockholm.jpg

Film golvslipning

Kontakta Jämtland direkt

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice