fbpx
Golvslipning Kristianstad

Golvslipning Kristianstad

Det är få som slår Branimir "Branne" Salov och hans crew när det gäller nöjda kunder.
Ett gediget kvalitetstänk borgar nämligen för att dammfria slipningar och behandlingar blir av yttersta klass
när de utförs av Ångtvättbilen Kristianstad.

Golvslipning ÅngtvättbilenVackra välvårdade trägolv är en stor passion för Ångtvättbilen Kristianstad. De tycker inte att det finns något vackrare än välskötta oljade, hårdvaxoljade eller lackade trägolv. Ångtvättbilen slipar, pigmenterar, oljar och lackar hundratusentals kvadratmeter trägolv per år (parkettgolv, massiva plankgolv, fiskbensparkett, etc.).
Vi utför dammfri golvslipning och oljning av trägolv på alla möjliga träslag såsom, ek, furu/gran, bok, ask, björk och även på exotiska träslag som merbau, m fl.

Att slipa golv anser vi är ett hantverk som bör utföras med kärlek till golven. Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och oljning kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden, såsom Bona, Osmo, Timberex m.fl. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull.

Vi är alltid intresserade av kundens synpunkter och ser över golvets behov innan vi börjar vårt arbete. Vi utför mindre reparationer, som t.ex att byta dåliga parkettstavar och spackla springor i golvet för bästa resultat. Vi slipar alltid golv, hörn och kanter i flera steg, med olika slippapper beroende på golvets skick och önskad ytbehandling.
Gällande ytbehandling, så finns det idag många möjligheter till infärgning av det ny slipade golvet. Kanske Ni vill välja en färg som passar just för Er? Prata med Ångtvättbilen Kristianstad, så hjälper vi till att guida fram Er till ett beslut som passar för just Ert golv, miljö och stil.

Vid ytbehandling grundar vi golvet väl innan toppoljan poleras, eller så appliceras minst två lager topplack på grunden. När det gäller ytbehandlingen på golvet efter slipning så öppnar sig en värld av möjligheter för den kreative. Den vanligaste, klassiska behandlingen är att olja, hårdvaxolja eller lacka golvet i naturligt utseende för att bevara träkänslan. Det är även populärt att färga in eller pigmentera golvet, från vitaste vitt till helt svarta golv. Här kan man välja alltifrån klassisk lutning av trägolven till de modernaste infärgningar med hårdvaxoljor eller lacksystem.

Privatpersoner, i exempelvis villor och bostadsföreningar har ju möjligheten att utnyttja ROT-avdraget för renoveringen av trägolven och det är lönsamt att utnyttja ROT-avdraget. Under en 25 års period i vardagsrummet, så tapetserar man om väggarna 4–5 gånger, medan det gulnande och repiga trägolvet slipas kanske 1 gång!?

Efter utförd golvbehandling efterlämnar vi gärna städinstruktioner och lämplig trägolvssåpa eller golvrengöringsmedel för att golven skall hålla sig vackra och vara lättstädade över tid. Golvtillverkare, branschinstitut och vi anser att trägolv skall underhållas med jämna intervaller, vanligtvis minst en gång per år, i allafall i offentliga miljöer.

Kontakta Ångtvättbilen Kristianstad för en golvbesiktning och konsultation angående möjligheterna att liva upp äldre och slitna trägolv till golv med lyster och djup. 
Önskar Ni golvslipning utförd i Kristianstad, Hässleholm, Åhus, Broby, Örkeljunga, Bromölla eller på övriga platser runt Kristianstad och Hässleholm - ring tel.nr 044-800 80

Tillbaka >>

Kontakta Kristianstad direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält

Powered by BreezingForms


Facebook

Instagram

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2021 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.