fbpx

Golvslipning Malmö

Golvslipning Malmö


Ångtvättbilen servar Malmö med dammfri golvslipning. Tack vare nya maskiner kan Ångtvättbilen utföra golvslipning i Malmö så gott som helt dammfritt. När du anlitar oss behöver du inte plasta in och efterdamma i angränsande rum. Golvslipen kopplas ihop med en dammsugare som är utrustad med filter för en dammfri miljö.

Kontaktperson för offert golvslipning i Malmö/Skåne?

Niklas Lundberg och André Dahlström ansvarar för Ångtvättbilen Malmö och har mycket gedigen erfarenhet av golvslipning. Kontakta Ångtvättbilen Malmö på 040 - 45 63 62 för en golvbesiktning och konsultation angående möjligheterna att liva upp äldre och slitna trägolv till golv med lyster och djup.

Kontaktuppgifter:

Niklas Lundberg, 0708-37 78 00, nl@angtvattbilen.se

André Dahlström, 0708-45 63 52, ad@angtvattbilen.se

Stor kunskap inom golvslipning

I Malmö har Ångtvättbilen ett starkt lag av golvhantverkare som säkerställer mycket hög kundnöjdhet avseende golvslipning. Ångtvättbilen slipar, pigmenterar, oljar och lackar hundratusentals kvadratmeter trägolv per år (parkettgolv, massiva plankgolv, fiskbensparkett, etc.). Vi utför dammfri golvslipning och oljning av trägolv på alla möjliga träslag såsom, ek, furu/gran, bok, ask, björk och även på exotiska träslag som merbau, m fl.

Kundnöjdhet golvslipning Malmö

Det bästa beviset på att vi har lyckats väl så här långt med vår servicekvalitet är att kunderna (per dagens datum) ger oss hela 4,7 i betygssnitt på en femgradig skala. Företaget Reco mäter vår kundnöjdhet och svaren från våra kunder går att läsa här länk >>

Hur går en golvslipning till?

Vi beaktar alltid kundens önskemål och ser över golvets behov innan vi börjar vårt arbete. Vi utför mindre reparationer, exempelvis byter dåliga parkettstavar och spacklar springor i golvet för bästa resultat. Vi slipar alltid golv, hörn och kanter i flera steg, med olika slippapper beroende på golvets skick och önskad ytbehandling. Ytorna som ska slipas måste vara helt fria när vi kommer. Går det inte att flytta runt möblerna så planerar vi i samråd med er två sliptillfällen.

Ska jag ha oljat, hårdvaxoljat, lackat eller kanske infärgat?

Du väljer fritt vilken typ av ytbehandling du önskar efter att vi slipat golvet. Det vanligaste valet i offentlig miljö är hårdvaxolja, och i privatmiljö är lack det vanligaste valet. Om man önskar kan man även få diverse infärgningar. Vill du behålla träkänslan i golvet fullt ut kanske en traditionell olja är rätt val för dig. Att slipa golv anser vi är ett hantverk som bör utföras med kärlek till golven. Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och behandling kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden, såsom Bona, Osmo, Timberex m.fl. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull.

Referensbilder eller provbräder?

Besök gärna in på vår Facebook >> för att få inspiration. Vi kan vid behov förse er med provbräder, men betänk att varje golv är unikt så det blir inte alltid exakt samma som på provbrädan. Gällande ytbehandling, så finns det idag många möjligheter till infärgning av det nyslipade golvet. Kanske ni vill välja en färg som passar just för Er? Prata med Ångtvättbilen Malmö, så hjälper vi att vägleda beslut som passar för just Ert golv, miljö och stil. Vill man vara riktigt säker på att man får den behandlingen/färgen man önskar kan vi (mot tillägg) behandla en slipad yta på ett par olika sätt, och du som kund väljer den du är mest nöjd med!

Tillvägagångsätt golvslipning Malmö

Länk till golvslipsfilmen i snabbspolning. Vid ytbehandling grundar vi golvet väl innan toppoljan poleras, eller så appliceras minst två lager topplack på grundlacken. När det gäller ytbehandlingen på golvet efter slipning så öppnar sig en värld av möjligheter för den kreative. Den vanligaste, klassiska behandlingen är att olja, hårdvaxolja eller lacka golvet i naturligt utseende för att bevara träkänslan. Det är även populärt att färga in eller pigmentera golvet, från vitaste vitt till helt svarta golv. Här kan man välja alltifrån klassisk lutning av trägolven till de modernaste infärgningar med hårdvaxoljor eller lacksystem.

Golvslipning berättigar Rot-avdrag för de flesta privatpersoner

Privatpersoner, i exempelvis villor och bostadsföreningar har möjlighet att utnyttja ROT-avdraget för renoveringen av trägolven. Under en 25 års-period i vardagsrummet, så tapetserar man om väggarna 4–5 gånger, medan det gulnande och repiga trägolvet slipas kanske endast en gång!?

Hur ska jag städa mitt ”nya” golv?

Efter utförd golvbehandling efterlämnar vi gärna städinstruktioner och lämplig trägolvssåpa eller golvrengöringsmedel för att golven skall hålla sig vackra och vara lättstädade över tid. Vänta med att lägga på mattor på golvet ett par veckor, och städa golvet enbart med torra metoder under samma tid.

Luktar det vid behandling av mitt trägolv?

Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite, och är du känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt.

Tillbaka >>

Se fler på vår Instagram

Instagram Malmö

Facebook Malmö

Kontakta Malmö direkt

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147