Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning i Nyköping

Golvslipning i Nyköping


Vilka är vi?

Anders Karlsson och Robert Hedström, tillsammans med vårt erfarna team, är specialiserade på slipning och behandling av trägolv. På Ångtvättbilen strävar vi efter att erbjuda företag och privatpersoner i Nyköping och flera andra orter i Sörmland professionell och dammfri golvslipningstjänst. I Nyköping betjänar vi våra kunder från vårt kontor på Finningevägen 75 i Strängnäs.

Nyttja ROT-avdraget vid golvslipning

Privatpersoner, inklusive villaägare och bostadsföreningar, har möjlighet att dra nytta av ROT-avdraget för renovering av trägolv. Det är en ekonomiskt fördelaktig möjlighet, särskilt med tanke på att trägolv ofta kräver färre underhållsåtgärder över tid jämfört med andra ytor i hemmet.

Golvslipningsprocessen med Ångtvättbilen:

Vi på Ångtvättbilen är specialiserade på golvslipning och behandling av trägolv av alla slag, från parkett till fiskbensparkett. Vår dammfria golvslipningstjänst omfattar följande steg:

  1. Förberedelse och Inspektion: Vi börjar med en noggrann inspektion av golvet för att bedöma eventuella reparationer som behövs och lyssna på kundens specifika önskemål.

  2. Slipning: Golvet slipas med noggrannhet i flera steg, inklusive hörn och kanter, med användning av olika slippapper för att uppnå önskat resultat och ytbehandling.

  3. Ytbehandling: Efter slipningen erbjuder vi ett brett utbud av ytbehandlingar, inklusive oljning, lackning eller applicering av hårdvaxolja för att bevara träets naturliga karaktär. Vi kan även erbjuda infärgning eller pigmentering för att skapa olika estetiska effekter på golvet.

Användning av Kvalitetsprodukter

Vi använder endast högkvalitativa golvvårdsprodukter från erkända leverantörer på marknaden för att säkerställa bästa möjliga resultat och minimera miljöpåverkan.

Vi utför dammfri golvslipning i Nyköping

Vi betjänar Nyköping och omgivande områden med vår dammfria golvslipningstjänst. Kontakta oss på 070-556 11 53 för en kostnadsfri offert och för att diskutera dina behov när det gäller golvslipning och behandling av trägolv!

Tillbaka >>

Se fler på vår Instagram

Se fler på vår Instagram

Film golvslipning

Kontakta oss för golvslipning i Nyköping

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag