Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning i Södertälje

Golvslipning i Södertälje


Vilka är vi?

Anders Karlsson och Robert Hedström, tillsammans med vårt erfarna team, är specialister på slipning och behandling av trägolv. Vi på Ångtvättbilen är dedikerade till att erbjuda företag och privatpersoner i Södertälje och flera andra orter i Sörmland professionell och dammfri golvslipning. I Södertälje servar vi våra kunder från vårt kontor på Finningevägen 75 i Strängnäs.

ROT-avdraget går oftast att nyttja vid golvslipning

Privatpersoner, i exempelvis villor och bostadsföreningar har ju möjligheten att utnyttja ROT-avdraget för renoveringen av trägolven och det är lönsamt att utnyttja ROT-avdraget. Under en 25 års period i vardagsrummet, så tapetserar man om väggarna 4–5 gånger, medan det gulnande och repiga trägolvet slipas kanske 1 gång!?

Processen för Golvslipning med Ångtvättbilen

Ångtvättbilen är experter på golvslipning och behandling av trägolv, inklusive parkettgolv, massiva plankgolv och fiskbensparkett. Vi utför dammfri golvslipning och behandling av trägolv av alla träslag, inklusive ek, furu/gran, bok, ask, björk och exotiska träslag som merbau, med flera.

Steg i golvslipningsprocessen:

  1. Förberedelse och Inspektion: Vi börjar med att noggrant inspektera golvet och lyssna på kundens behov. Mindre reparationer, såsom utbyte av dåliga parkettstavar och spackling av springor, utförs för att säkerställa bästa möjliga resultat.

  2. Slipning: Golvet slipas noggrant i flera steg, inklusive hörn och kanter, med olika slippapper beroende på golvens skick och önskad ytbehandling.

  3. Ytbehandling: Efter slipningen erbjuder vi ett brett utbud av ytbehandlingar. Vanliga alternativ inkluderar oljning, lackning eller applicering av hårdvaxolja för att bevara träkänslan. Vi kan även erbjuda infärgning eller pigmentering för att skapa olika estetiska effekter på golvet.

Användning av Kvalitetsprodukter

Vi använder endast högkvalitativa golvvårdsprodukter från erkända leverantörer på marknaden, såsom Bona, Osmo, Timberex och andra. Vår strävan är att använda produkter med minimalt lösningsmedel för att skydda miljön och samtidigt uppnå bästa möjliga resultat.

Uttnyttjande av ROT-avdrag

Privatpersoner, inklusive villaägare och bostadsföreningar, kan dra nytta av ROT-avdraget för renovering av trägolv, vilket ofta är en lönsam investering. Golvet slipas vanligtvis mycket sällan jämfört med andra ytor i hemmet, vilket gör ROT-avdraget till en ekonomiskt fördelaktig möjlighet för trägolvsrenoveringar.

Vi utför dammfri golvslipning i Södertälje

Ring oss på 070-556 11 53 för att få en kostnadsfri offert och diskutera dina behov när det gäller golvslipning och behandling av trägolv!

Tillbaka >>

Se fler på vår Instagram

Se fler på vår Instagram

Film golvslipning

Kontakta oss för golvslipning i Södertälje

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag