Golvslipning Östermalm

Golvslipning Östermalm


Välkommen till Ångtvättbilen Stockholm – din pålitliga partner för dammfri golvslipning på Östermalm och i hela Stockholm.

Vi har infört avancerad utrustning som möjliggör en praktiskt taget dammfri golvslipning. När du väljer oss behöver du inte längre oroa dig för inplastning och städning av damm i intilliggande rum. Vår golvslipning är integrerad med en kraftfull dammsugare utrustad med filter för att skapa en hälsosam och dammfri arbetsmiljö. När du anlitar oss för din renovering av dina trägolv, så kan du vara trygg med att våra skickliga yrkesmän kommer att utföra tjänsten till fullo. Alla våra golvslipare och golvhantverkare är välutbildade, har ID 06 och vårt företag är försäkrat upp till 10 miljoner kronor. Ångtvättbilen är ISO 9001 och 14001 certifierade, allt för din trygghet.

Vår arbetsprocess för dammfri golvslipning

Vi genomför alltid dammfri golvslipning med en avancerad maskinpark som inkluderar en kraftfull bandslipmaskin, en kantmaskin, en rundslipmaskin för den slutliga finishen, samt olika hörn- och kantmaskiner och verktyg som behövs. Våra slipmaskiner är kopplade till en portabel kraftfull dammsugarenhet som garanterar en dammfri slipprocess. Ytorna som ska slipas bör vara helt fria och om det inte är möjligt att flytta bort alla föremål från ytan, så kan vi dela upp arbetet i två faser – kontakta oss innan du bokar.

Prisinformation för golvslipning på Östermalm

Vi erbjuder vanligtvis fastpris per för golvslipning på Östermalm så att du får en tydlig uppfattning om kostnaden. För att skräddarsy en lösning som passar dina behov, erbjuder vi en kostnadsfri besiktning på plats. Privatpersoner kan nyttja ROT-avdraget eftersom träslipning är en del av husrenoveringar. Genom att fylla i formuläret nedan kan du enkelt komma i kontakt med oss och inleda diskussionen om ditt projekt.

Vilket golv är du?

Efter golvslipning kan du välja den ytbehandling som passar dina behov. I hög trafikerade miljöer är hårdvaxolja oftast det valda alternativet, medan lack är det vanligaste valet för privata utrymmen. Kanske önskar du vara riktigt unik i din fastighet, då kan vi också erbjuda infärgningar som passar din stil. Traditionell olja kanske är valet om du önskar bevara träkänslan fullt ut i golvet. Hos Ångtvättbilen använder vi endast högkvalitativa lacker och oljor som lyfter fram det bästa i golvet på Östermalm. Vi använder alltid branschens bästa produkter, både med avseende på miljö och resultat. De flesta av de ytbehandlingsprodukter vi använder är luktfria eller har en minimal lukt. Om du är känslig eller orolig, vänligen kontakta oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt.

Hur sköter man sitt ny behandlade golv

Efter avslutad slipning och ytbehandling delar vi gärna med oss av skötselinstruktioner för att du bäst skall vårda dina "nya" fantastiska golv. Vi rekommenderar att du väntar några veckor innan du lägger mattor på golvet och under samma period rengör golvet endast med torra metoder.

Kontakta oss för professionell golvslipning och ytbehandling på Östermalm, och ta gärna nästa steg mot att förvandla dina golv till en imponerande skönhet.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Bilder golvslipning Östermalm

  • Exempel golvslipning Östermalm före
  • Exempel golvslipning Östermalm efter
  • Före
  • Efter

Film golvslipning Östermalm

Kontakta oss för dammfri golvslipning på Östermalm

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147