Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Östermalm

Golvslipning Östermalm


Att slipa golv i Östermalm kan vara en bra investering för framtiden. Östermalm är känt för sina eleganta bostäder och exklusiva miljöer.

Genom att slipa dina golv kan du återställa deras ursprungliga glans och bevara det eleganta intrycket. Det ger ditt hem en omedelbar uppfräschning och ökar fastighetens värde.

Östermalm är ett område med hög efterfrågan på både hyresrätter och bostadsrätter, ofta är hyresgäster/köpare är beredda att betala mer för ett välskött hem. Slipade golv ger ett rent och välunderhållet intryck, vilket kan locka fler potentiella köpare eller hyresgäster.

Slipade golv är även mer hållbara och enkla att rengöra, vilket sparar tid och pengar på underhåll i det långa loppet. Så, oavsett om du bor på Östermalm eller äger en fastighet där, är det en smart idé att investera i att slipa golv för att bevara dess charm och värde.

Det är här vi på Ångtvättbilen kommer in i bilden och hjälper dig genom hela golvslipningsprocessen.

Golv och arkitektur på Östermalm

På Östermalm i Stockholm är den arkitektoniska stilen ofta präglad av äldre, klassiska byggnader med en tidlös elegans. Med detta i åtanke är de vanligaste golvtyperna i området ofta ek, furu eller andra trägolv. Trägolvens varma och naturliga utseende kompletterar den traditionella arkitekturen och skapar en harmonisk atmosfär. Parkett och korsvirke är också vanligt förekommande och ger en ännu mer historisk touch till fastigheterna på Östermalm. Sammantaget strävar man ofta efter att behålla och förhöja den historiska karaktären i området genom att välja golvmaterial som kompletterar den klassiska arkitekturen på ett tidlöst sätt. Detta bevarande är något som ligger oss på Ångtvättbilen nära hjärta.

Prisinformation för golvslipning på Östermalm

Vi erbjuder vanligtvis fastpris per för golvslipning på Östermalm så att du får en tydlig uppfattning om kostnaden. För att skräddarsy en lösning som passar dina behov, erbjuder vi en kostnadsfri besiktning på plats. Privatpersoner kan nyttja ROT-avdraget eftersom träslipning är en del av husrenoveringar. Genom att fylla i formuläret nedan kan du enkelt komma i kontakt med oss och inleda diskussionen om ditt projekt.

Vilket golv är du?

Efter golvslipning kan du välja den ytbehandling som passar dina behov. I hög trafikerade miljöer är hårdvaxolja oftast det valda alternativet, medan lack är det vanligaste valet för privata utrymmen. Kanske önskar du vara riktigt unik i din fastighet, då kan vi också erbjuda infärgningar som passar din stil. Traditionell olja kanske är valet om du önskar bevara träkänslan fullt ut i golvet. Hos Ångtvättbilen använder vi endast högkvalitativa lacker och oljor som lyfter fram det bästa i golvet på Östermalm. Vi använder alltid branschens bästa produkter, både med avseende på miljö och resultat. De flesta av de ytbehandlingsprodukter vi använder är luktfria eller har en minimal lukt. Om du är känslig eller orolig, vänligen kontakta oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt.

Kontakta oss för professionell golvslipning och ytbehandling på Östermalm, och ta gärna nästa steg mot att förvandla dina golv till en imponerande skönhet.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Slipade golv - Resultat från kunder på Östermalm

  • Exempel golvslipning Östermalm före
  • Exempel golvslipning Östermalm efter
  • Före
  • Efter

Film golvslipning

Kontakta oss för dammfri golvslipning på Östermalm

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Stadsdel i Stockholm *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice