Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Lidingö

Golvslipning Lidingö


Dammfri golvslipning på Lidingö

Har du funderat på att fräscha till era trägolv? Funderat på att ge dina golv en ny lyster? Välkommen till Ångtvättbilen Stockholm, ditt val för professionell och dammfri golvslipning. Med vår toppmoderna utrustning utför vi golvslipning på Lidingö med minimalt damm. Vi använder maskiner som gör att du inte behöver oroa dig för inplastning och efterrengöring i angränsande rum. Vår golvslipning är ansluten till en kraftfull dammsugare med filter som skapar en dammfri arbetsmiljö. När du anlitar oss för din golvslipning kan du vara trygg med att arbetet utförs av erfarna yrkesmän. Alla våra golvhantverkare och golvslipare är erfarna, och våra arbeten är försäkrade upp till 10 miljoner kronor och vi är ISO 9001 & 14001 certifierade för att ge dig som kund fullständig säkerhet.

Vad använder vi för utrustning för att slipa dina golv på Lidingö?

Vår dammfria golvslipning på Lidingö sker med en utrustning som omfattar en kraftfull bandslipmaskin, kantmaskin, rondellslipmaskin för den perfekta ytan och flera specialmaskiner för hörn och kanter. Genom att koppla våra maskiner till en kraftfull portabel dammsugare garanterar vi en dammfri process. Ytorna som ska slipas bör vara helt tomma, men om detta inte är möjligt kan vi anpassa arbetet efter dina behov. Det är viktigt att grundarbetet blir bra för att ytbehandlingen skall bli perfekt!

Vad kommer golvslipningen att kosta på Lidingö?

Vi erbjuder normalt fast pris för golvslipning på Lidingö, vilket ger dig full insyn i kostnaden. För att anpassa lösningen efter dina exakta förutsättningar, erbjuder vi en gratis besiktning på plats. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan för att enkelt komma i kontakt med oss och inleda diskussionen om ditt projekt och Ja, golvslipning hos privatpersoner är berättigade för ROT-avdrag!

Skräddarsydda ytbehandlingar efter golvslipning

Efter golvslipningen är klar har du möjligheten att välja den ytbehandling som passar era behov bäst. I offentliga utrymmen är hårdvaxolja populärt, medan lack är det vanligaste valet för privata ytor. Vi erbjuder även olika infärgningsalternativ för att skapa den önskade effekten. Vill du bevara den naturliga träkänslan är en traditionell olja ett utmärkt val. Hos Ångtvättbilen använder vi enbart högkvalitativa lacker och oljor från de ledande leverantörerna i Sverige.

Miljövänlig golvslipning och ytbehandling

Efter golvslipningen ger vi dig gärna råd om hur du bäst tar hand om dina "nya" vackra golv. Vi rekommenderar att du väntar några veckor innan du lägger mattor på golvet och att du enbart använder torra metoder för rengöring under denna period. Våra produkter är inte bara bäst på marknaden för resultatet, utan även för miljön. Många av de ytbehandlingsprodukter vi använder är luktfria eller har minimal lukt. Om du är känslig för dofter, tveka inte att kontakta oss innan vi väljer metod och produkt.

Du skall känna dig trygg när vi slipar dina trägolv på Lidingö

Väljer du Ångtvättbilen för din golvslipning på Lidingö kan du vara säker på att du får en tjänst utförd av skickliga yrkesmän. Alla våra golvhantverkare och golvslipare har omfattande erfarenhet, och vårt företag har en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor för att säkerställa ditt förtroende. Med en genomsnittlig arbetstid på över tio år för vårt golvhantverksteam i Stockholm kan du förvänta dig en konsekvent hög kvalitet och professionalism vid varje golvslipning. Kontakta oss gärna!

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Bilder golvslipning Lidingö

  • Exempel golvslipning Lidingö före
  • Exempel golvslipning Lidingö efter
  • Före
  • Efter

Film golvslipning Lidingö

Kontakta oss för golvslipning på Lidingö

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice