Golvslipning Södermalm

Golvslipning Södermalm


Dammfri golvslipning på Södermalm

På Södermalm servar vi våra golvslipningskunder från vårt kontor på Fabriksvägen 7 i Solna.

Nedan får ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får angående golvslipning i Södermalm, samt lite övrig info. För offert eller bokning, ring 08-735 04 60 eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner för golvslipning på Södermalm?

Våra kontaktpersoner Jan och Patrick har varit med sedan starten av Ångtvättbilen år 1984. Därmed besitter de stor erfarenhet och kunskap inom området golvslipning. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller vill beställa golvslipning eller en offert för golvslipning på Södermalm. Nedan hittar du kontaktuppgifterna.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

Hur går en golvslipning på Södermalm till?

Vi beaktar alltid kundens önskemål och ser över golvets behov innan vi börjar vårt arbete. Vi utför mindre reparationer, exempelvis byter dåliga parkettstavar och spacklar springor i golvet för bästa resultat. Vi slipar alltid golv, hörn och kanter i flera steg, med olika slippapper beroende på golvets skick och önskad ytbehandling. Ytorna som ska slipas måste vara helt fria när vi kommer. Går det inte att flytta runt möblerna så planerar vi i samråd med er två sliptillfällen.

Hur långt efter golvslipningen kan vi beträda golvet?

Du kan vanligtvis beträda golvet försiktigt dagen efter att vi behandlat klart golvet. Hör med din kontaktperson eller med golvsliparen som är hos er. Efter utförd golvbehandling efterlämnar vi gärna städinstruktioner och lämplig trägolvssåpa eller golvrengöringsmedel för att golven skall hålla sig vackra och vara lättstädade över tid. Vänta med att lägga på mattor på golvet ett par veckor, och städa golvet enbart med torra metoder under samma tid.

Luktar det mycket vid behandling? Är det farligt för mina små barn?

Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder vid golvslipning på Södermalm luktar inget eller mycket lite. Är du extra känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt.

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Bilder golvslipning Södermalm

  • Exempel golvslipning Södermalm före
  • Exempel golvslipning Södermalm efter
  • Före
  • Efter

Film golvslipning Södermalm

Kontakta oss för dammfri golvslipning på Södermalm

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147