Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Södermalm

Golvslipning Södermalm


Dammfri golvslipning

På Södermalm servar vi våra golvslipningskunder från vårt kontor på Fabriksvägen 7 i Solna.

Nedan får ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får angående golvslipning i Södermalm, samt lite övrig info. För offert eller bokning, ring 08-735 04 60 eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Golvslipning på Södermalm

Att slipa golv i stadsdelen Södermalm i Stockholm är en investering som kan förvandla både hem och arbetsutrymmen på många sätt. För det första, Södermalm är känt för sin charmiga, bohemiska atmosfär och bevarade historiska byggnader. Genom att slipa golven i dessa äldre hus kan man återställa dess naturliga skönhet och karaktär, samtidigt som man förbättrar inomhusmiljön.

Södermalm är också ett område med högt efterfrågade fastigheter. Genom att ha vackra, välunderhållna golv kan man öka fastighetens värde och attrahera potentiella köpare, hyresgäster eller bara skapa en härlig känsla av en välvårdad lägenhet.

Slipade golv ger också praktiska fördelar. De är lättare att rengöra och underhålla jämfört med slitna eller ojämna ytor. Dessutom kan de förbättra luftkvaliteten genom att minska damm och allergener.

Vanliga golv vi slipar på Söder

På Södermalm finner man en varierad mix av golvtyper som återspeglar områdets rika historia och mångsidighet. Trägolv är bland de vanligaste och mest traditionella alternativen. Deras varma och charmiga karaktärer kompletterar de äldre bostadshusen och skapar en hemtrevlig atmosfär.

I modernare bostäder på Södermalm har betonggolv blivit alltmer populära. Dessa minimalistiska och robusta golv ger en industriell touch till lägenheterna och är lätta att underhålla. Detta innebär dock inte att man kan strunta i sina golv utan även betonggolv har mycket att vinna på att vårdas.

Marmorgolv och klinker är också vanliga i Södermalm, särskilt i badrum och kök. Deras hållbarhet och tidlösa utseende gör dem till populära val för renoveringar och nybyggnationer.

Södermalm är känd för sin kreativa och eklektiska atmosfär, så det är inte ovanligt att hitta unika och personliga golvval som återspeglar de boendes individuella smaker och stilar. Detta gör Södermalm till en spännande plats när det kommer till vårt expertisområde golvslipning, då vi får chansen att briljera med vårt breda kunnande inom golvslipning, puts och polering.

Kontaktpersoner för golvslipning på Södermalm?

Våra kontaktpersoner Jan och Patrick har varit med sedan starten av Ångtvättbilen år 1984. Därmed besitter de stor erfarenhet och kunskap inom området golvslipning. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller vill beställa golvslipning eller en offert för golvslipning på Södermalm. Nedan hittar du kontaktuppgifterna.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

Läs mer om golvslipning i Stockholm >>

Slipade golv - Resultat från kunder på Södermalm

  • Exempel golvslipning Södermalm före
  • Exempel golvslipning Södermalm efter
  • Före
  • Efter

Film golvslipning

Kontakta oss för dammfri golvslipning på Södermalm

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Stadsdel i Stockholm *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice