Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Renovering/återställning

Renovering & återställning plast- och linoleumgolv


Vill man få utfört en kraftfull golvrenovering är huvuddragen som följer:

1. Nollställning där gammal polish tas bort eller kraftig renskurning.
2. Porösa golv porfylls.
3. Applicering av lämpligt ytskydd.

Hur ser renoverade golv ut 10 år senare?
Hur ser renoverade golv ut 10 år senare?
Fallstudie renovering av golv Burlövs kommun
Fallstudie renovering av golv Burlövs kommun

UVElite RES behandling

Är era plast- eller linoleumgolv grovt skadade eller missfärgade bör de ersättas med nytt golv. Är däremot golvet "bara" mycket smutsigt och nedslitet kan metoden UVElite RES vara ett kostnadseffektivt alternativ. Ångtvättbilen är certifierad utförare av denna metod, där golven renoveras till vad som närmast kan jämföras med nyskick. Många av de golv som byts ut idag kan istället renoveras till en kostnadsbesparing på upp till ca 50% jämfört med att byta golv, inräknat kringkostnader. Nu kan du få ett renoverat golv med UVElite RES-systemet inom loppet av två dagar, inklusive en fullständig nollställning av golvet.Till på köpet gör du en ordentlig miljögärning, då topplacken är godkänd enligt Byggvarubedömningen och Sunda Hus, men främst genom att miljön inte belastas med utrivning av golv, deponering, underarbete, produktion av nytt golv samt transporter. Lacken är keramiskt förstärkt vilket ger bra vidhäftning och mycket bra slitstyrka för framtida bruk. En annan fördel med att renovera plast- och linoleumgolv är att även golvskarvarna blir överlackerade och drar åt sig mindre fukt och smuts efter renovering!

Önneredskskolan 2012 2023

Golvet här är från Önneredsskolan som renoverades 2012 och ser så här ut i oktober 2023!

Bona Resilient behandling

Hög belastning och uppbyggnad av smuts och avlagringar kan orsaka att golvet ser matt, trist och glanslöst ut. För att återställa golvets naturliga skönhet kan du använda Bonas effektiva rengöringssystem. Golvet rengörs på djupet och ett nytt skyddande ytskikt appliceras. Bona ert linoleumgolv, slutet på missfärgad linoleummatta. Med en överlackering och ett lager Bona Pure lack får golvet nytt skydd och bättre slitstyrka, och du har ett nytt plast, linoleum, eller gummigolv som är redo för alla utmaningar.

Läs gärna mer här om Bonas renoveringssystem

Bona Resilient film


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice