fbpx

Periodiskt underhåll

Periodiskt underhåll sten- och betonggolv


angtvattbilen-50

Periodiskt underhåll av stengolv

Ångtvättbilen rengör och underhåller naturstensgolv och terrazzogolv med anpassade metoder. 
Till vissa golv används liknande metoder som för plast- och linoleumgolv. Vi börjar med att avlägsna
smuts och gamla ytbehandlingar. På vissa golv räcker det, andra behandlas med impregnering, porfylls eller ytbehandlas med anpassad ytförstärkare. Tillsammans ger det förbättrad städbarhet samt att stenen återfår sin glans och lyster. 

Polering av stengolv

Vi har även metoder för att rengöra och polera terrazzo- och naturstensgolv. Vid ”lättare” underhåll poleras stenen med diamantrondelleri i flera steg. Vid diamantpolering arbetar vi med flera system t.ex Twister™ eller 3M Scotchgard™. Resultatet blir ett blankt och lättstädat golv. 


Periodiskt underhåll betonggolv

Många företag har problem med gamla betonggolv som dammar och är svåra att hålla rena. Dammet orsakar problem både för de anställda och för företagets produkter i lagerhyllorna. Ångtvättbilen har anpassade metoder, med miljöriktiga kemikalier, och efterlämnar städinstruktioner för den fortsatta dagliga städningen. Resultatet blir ett dammfritt, lättstädat betonggolv med en förstärkt yta.

Golvvård betonggolv

 

Se även vår broschyr: periodiskt underhåll och slipning av sten- och betonggolv.


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147