Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Stenslipning

Stenslipning


Marmorslipning

Slipning av stengolv

 

Vi använder moderna slipmaskiner och diamantsegment för att effektivt behandla även de mest utmanande ytor. Genom noggrann slipning och polering återskapar vi önskad yta och resultat för att ge ditt golv en ny livslängd och en imponerande estetik.

Flexibla Metoder

Vi använder oss av både våt- och torrslipning för att möta olika behov och förutsättningar. Våra  metoder säkerställer att vi kan hantera olika typer av stenmaterial och uppnå bästa möjliga resultat varje gång.

Expertis och Kvalitet

Med många års erfarenhet och en passion för olika typer av golv är vårt team dedikerat till att leverera högkvalitativa resultat. Vi kombinerar skicklighet med modern teknik för att säkerställa att varje projekt utförs med precision och noggrannhet.

Kundfokus och Tillförlitlighet

Vi sätter våra kunders behov i fokus och strävar alltid efter att leverera golvresultat enligt våra överenskommelser.  Vi efterlämnar oss även städinstruktioner och förslag på vidare underhållsplaner.

Kontakta oss idag för att diskutera dina stengolvs behov och låt oss därefter återställa ditt stengolvs skönhet och glans till dess fulla potential!

 


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice