fbpx

Möbeltvätt

Möbeltvätt


Möbeltvätt - glöm inte att tvätta era textila möbler! 

mobeltvatt

Såsom mycket annat drar även textila möbler åt sig smuts, damm, allergener och blir solkiga med tiden. Precis som med textilmattan, så fungerar textila möbler som ett filter som fångar upp föroreningar och damm från luften, kroppen och kläder mm. Det är därför viktigt att tvätta soffor, fåtöljer, stolar med jämna mellanrum. Att tvätta möbler med metod Ångtvättbilen bidrar till hemmets och eller företagets trivsel samt en hälsosammare innemiljö.
Ångtvättbilens möbeltvättprocess är en av branschens bästa på marknaden idag för tvätt/rengöring av soffor, stolar mm.
Vår möbeltvätt tar bort fläckar och smuts och efteråt lämnas en fräsch känsla kvar och det luktar rent!

Boka gärna tid i dag för att få din soffa och eller stol(ar) tvättade av oss telefon på 020-699 800 , eller finn oss på din ort under "Här finns vi"


De flesta textila möbler tål tvätt, men kontrollera att er möbel tål vatten innan ni bokar en tvätt! Det kan finnas etiketter el liknande med information på möblerna angående tvättråd, läs gärna dessa innan ni kontaktar oss. Vet man vem tillverkaren är, kan man även kolla där om möbler, kuddar och soffskydd tål tvätt och vatten. I vårt åtagande vid möbeltvätt lägger vi ansvaret på er kunder att möblerna går att tvätta med vatten och rengöringsmedel. Vi tar givetvis ansvar för själva arbetet.


Vid möbeltvätt används samma metod som vid mattvätt. Dvs Metod Ångtvättbilen som är en extraktionsmetod där möblerna blir omsorgsfullt tvättade och väl sköljda.

Vår tvätt börjar med inspektion av möbeln, skicka gärna bilder och ev tvättråd på möblerna till oss.
1. Vi startar med att bearbeta fläckar och övriga ytor på dina soffor, stolar, mm särskilt de som ser ut som om de kan behöva extra uppmärksamhet.
2. Efter fläckbehandling och tvättmedels bearbetning djuprengör och extraherar vi med varmt vatten . Här sköljs smuts och tvättmedelsrester bort via vår tvätt utrustning.
3. Textilierna kommer att vara torra inom 2-6 timmar, lite beroende på material.

Vi använder så ekologiskt nedbrytbara tvättmedel som möjligt för att spara miljön.

Pris till företag per offert.
Pris privatkunder ex. soffa minimidebitering 3 500 kr ex moms.

Vi ser fram mot att få lov att tvätta era möbler:)


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147