Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Installationsbehandling trägolv

Installationsbehandling trägolv


insttragolv

Vi rekommenderar en första ytbehandling, en så kallad installationsbehandling, av det nya golvet som ett extra skydd för att golvet skall bevaras vackert så länge som möjligt. För fabriksoljade trägolv rekommenderar vi olje- eller hårdvaxoljebehandling, och för lackade golv kan det passa med en refresher-behandling. Installationsbehandlingen skyddar golvet och ger en bra städyta.

Om ett trägolv i offentlig miljö är obehandlat eller nyslipat utför vi en grundoljning, följt av ytbehandling, för bästa resultat och livslängd. Detta innebär i korta drag att vi rengör golvet från eventuellt damm samt applicerar och masserar in en lämplig olja i takt med att träet tar upp den. Även vid grundbehandling är vi flexibla i våra metoder för att uppfylla kundens önskemål. Vill ni ha en annan färgnyans på golvet kan vi pigmentera golvet.Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice