fbpx

Periodiskt underhåll

Periodiskt underhåll av trägolv


efter2
Ett av våra vanligaste uppdrag är att utföra det periodiska underhållet på oljade eller hårdvaxoljade golv i offentliga miljöer. Vi utför regelbundna periodiska golvunderhåll åt butiker, hotellkedjor, restauranger, kontor mm som, värdesätter vackra och lättskötta trägolv. I offentlig miljö rekommenderar vi oljade trägolv. Vid periodiskt underhåll av oljade trägolv döljs bl a repor som på ett lackat trägolv behövt slipa om för att bli av med. För att avgöra vilken golvvårdsmetod som ska användas börjar vi oftast med 
att besiktiga och ställa diagnos på golvet. Därefter bestäms en lämplig golvvårdsmetod.
 
Vi använder oss alltid av välutbildad personal, och maskiner som är väl anpassade för varje ändamål. Rengöringsmedlen och ytbehandlingsprodukterna vi använder är av högsta kvalitet samt miljöriktiga. 
Vi tar hänsyn till kundönskemål
samt hur den dagliga städningen utförs. 
Slitage och nedsmutsning är viktiga faktorer för den metod och det medel vi använder för att underhålla golvet.
I våra "mjuka" metoder används en skurmaskin för rengöring och massering av olja samt rondeller, trasor och moppar mm. Vi strävar efter att använda produkter som har så lite negativ miljöpåverkan som möjligt.
 
Alla oljade trägolv behöver regelbundet rengöras och oljas. Periodiciteten beror på flera parametrar såsom slitage, städintervall, entrélösning, mm. I normal kontorsmiljö rekommenderar golvtillverkare och Ångtvättbilen en grundlig rengöring följt av ny oljning/hårdvaxoljning minst en gång per år.
 
Ångtvättbilen erbjuder alla sina kunder tre-årsavtal, för att säkerställa fina golv över tid. Efter behandlingarna lämnar vi gärna instruktioner om hur golvet ska städas på bästa sätt.
Ring oss för kostnadsfri besiktning och offert!

Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147