Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Karlstad

Golvslipning Karlstad


Vilka är vi?

Ulrika Larsson driver Ångtvättbilen i Karlstad/Värmland. Ulrika och hennes kollegor har lång erfarenhet av golvbehandlingar och är alltid ytterst noggranna för att uppnå bästa resultat.

Hur arbetar vi?

Vi inhämtar alltid kundens synpunkter och ser över golvets behov innan vi börjar vårt arbete. Vi utför mindre reparationer, som till exempel att byta dåliga parkettstavar och spackla springor i golvet för bästa resultat. Vi slipar alltid golv, hörn och kanter i flera steg, med olika slippapper beroende på golvets skick och önskad ytbehandling.

Gällande ytbehandling, så finns det idag många möjligheter till infärgning av det ny slipade golvet. Kanske Ni vill välja en färg som passar just för Er? Prata med Ångtvättbilen Karlstad, så hjälper vi till att guide fram Er till en golvslipning som passar för just Ert golv, miljö och stil.

Vilka produkter använder vi?

Att slipa golv anser vi är ett hantverk som bör utföras med kärlek till golven. Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och oljning kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden, såsom Bona, Osmo, Timberex m.fl. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull.

Nyttja ROT-avdraget!

De flesta privatpersoner, i exempelvis villor och bostadsföreningar, har möjligheten att utnyttja ROT-avdraget för renovering av trägolv.

Hur städar jag mitt trägolv efter utförd slipning?

Efter utförd slipning hjälper vi dig gärna med tips om hur du bäst ska sköta dina "nya" fina golv. Vänta med att lägga på mattor på golvet ett par veckor, och städa golvet enbart med torra metoder under samma tid. Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite. Om du är känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt.

Kontakta oss gärna för kostnadsfri offert!

Önskar Ni ha golvslipning utförd i Karlstad, Filipstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika eller på övriga platser i Värmland - ring tel.nr 054- 85 09 50 för en golvbesiktning och konsultation. Det finns många möjligheter att liva upp äldre och slitna trägolv till golv med lyster och djup.

Tillbaka >>

Se fler på vår Instagram

Se fler på vår Instagram

Film golvslipning

Kontakta Karlstad direkt

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice