Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvslipning Västerås

Golvslipning Västerås


Ångtvättbilen Västerås/Västmanland?

Om du letar efter bra golvslipare för golvslipning i Västerås har du kommit rätt.

Ångtvättbilen har gedigen erfarenhet av att slipa golv professionellt, och kan erbjuda en rad olika efterbehandlingar. Du når oss på nr: 0707-812625.

Vilka produkter använder vi?

Att slipa golv anser vi är ett hantverk som bör utföras med kärlek till golven. Golvvårdsprodukterna som används vid golvslipning och oljning kommer från erkända golvvårdsleverantörer på golvmarknaden, såsom Bona, Osmo, Timberex m.fl. Om vi själva får bestämma använder vi produkter med så lite lösningsmedel som möjligt för miljöns skull.

Hur arbetar vi?

Vi är alltid intresserade av kundens synpunkter och ser över golvets behov innan vi börjar vårt arbete. Vi utför mindre reparationer, som till exempel att byta dåliga parkettstavar och spackla springor i golvet för bästa resultat. Vi slipar alltid golv, hörn och kanter i flera steg, med olika slippapper beroende på golvets skick och önskad ytbehandling.

Gällande ytbehandling, så finns det idag många möjligheter till infärgning av det ny slipade golvet. Kanske Ni vill välja en färg som passar just för Er? Prata med Ångtvättbilen Västerås, så hjälper vi till att guide fram Er till ett beslut som passar för just Ert golv, miljö och stil.

Nyttja ROT-avdraget!

De allra flesta privatpersoner, i exempelvis villor och bostadsföreningar, har möjlighet att utnyttja ROT-avdraget för renovering av trägolv.

Kontakta oss gärna för kostnadsfri offert!

Vi kommer gärna ut och gör en golvbesiktning oavsett om du bor i

  • Västerås
  • Köping
  • Hallstahammar
  • Norberg
    eller någon annanstans i Västmanland - ring 021 - 41 72 40 eller 0707-812625.

Tillbaka >>

Se fler på vår Instagram

Se fler på vår Instagram

Film golvslipning

Kontakta Västerås direkt

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice