Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvvård Örebro

Periodiskt golvunderhåll / Golvvård i Örebro


Ångtvättbilen i Örebro utför underhåll av alla typer av golv! Vi anser att det inte finns något som heter underhållsfria golv! Alla golv kräver både städning och golvvård. Egentligen är golven estetiska ”filter” som fångar upp smuts och dessa ”golvfilter” måste då och då tömmas för bästa miljö.

Kontaktperson för golvvård i Örebro

Tryck nedan för att komma till vår kontaktperson, eller ring direkt: 0708-75 17 59!

Golvvård på andra orter på än i Örebro?

Ångtvättbilen är ett rikstäckande golvvårdsföretag, där vi i distrikt Örebro län har kontor i Örebro, där vi även täcker in följande orter:

  • Golvvård i Kumla
  • Golvvård i Lindesberg
  • Golvvård i Nora
  • Golvvård i Karlskoga

Fördelar med regelbunden golvvård

  • Längre livslängd
  • Golven blir vackrare
  • En mer lättstädad yta
  • Bättre arbetsmiljö

Skillnad mellan städning och golvvård

Plast- och linoleumgolv blir slitna, glanslösa och gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar med tiden och golven blir fula och svårstädade. Det är dessa underhåll som Ångtvättbilen i Örebro utför. Vi kan jämföra periodiskt golvunderhåll med våra tänder. Dagligen borstar vi tänderna, men någon gång per år går vi till tandläkaren för att se status och eventuellt göra åtgärder såsom lagningar och poleringar i munnen, d.v.s. ett periodiskt underhåll.

I de fallen man slarvat med städning och golvvård kan Ångtvättbilen i många fall ”rädda” dessa golv via renovering. Läs mer om renovering här: Renovering av plast- och linoleumgolv>>

Metod och maskiner för golvvård i världsklass

Ångtvättbilen i Örebro har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden gällande golvunderhåll och renoveringar av golv. Exempelvis kan vi applicera en ny golvyta med en (uv-härdande) lack som är lika tålig som på ytan som ett nytt plastgolv från fabrik. Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade metoder som möjligt och har kapacitet att behandla stora ytor på kort tid.

Örebros bästa tips angående golvvård!

Avslutningsvis vill vi tipsa om att se över golven och göra periodiskt golvunderhåll innan golvet är för slitet. Går det för lång tid med slitage så behövs det en renovering av golvet, vilket blir dyrare och mer tidskrävande. 

Kostnadsfri offert för golvvård

Ångtvättbilen kommer gärna ut och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv. Ångtvättbilen utgår från kontoret i Örebro och erbjuder alla typer av golvvård i Örebro, Karlskoga, Lindesberg, Nora och Kumla med omnejd.

Kontakta gärna Ångtvättbilen i Örebro för mer information, 0708-75 17 59. Vi tecknar gärna ett serviceavtal på just era golv, så att golven ser fina ut över tid!

Tillbaka >>

Kontakta oss för golvvård i Örebro

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice