Golvvård Örebro

Golvvård i Örebro

Periodiskt golvunderhåll / Golvvård i Örebro

golvvard

Ångtvättbilen i Örebro utför underhåll, eller s.k. periodiskt underhåll på alla typer av golv. Vi anser att det inte finns något som heter underhållsfria golv. Alla golv kräver både städning och golvvård. Vi brukar jämföra golvunderhåll med servicen som skall göras på nya bilen, inte väntar vi med servicen tills bilen gått sönder och måste lagas för dyra pengar. Vi anser att golven är estetiska ”filter” som fångar upp damm och smuts och att dessa ”golvfilter” måste ”tömmas” då och då för bästa miljö.

Dagligen så städas det både med torra och blöta städmetoder, med maskiner och utan maskiner, men då och då under året behöver golvet underhållas också. Ytskyddet behöver repareras, grovt uttryckt! Plast och linoleumgolv mm blir slitna, glanslösa och gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar och slits med tiden och blir fula och svårstädade, om golven inte underhålls. Förutom plast och linoleumgolv behöver även natursten, terrazzo, klinker och betonggolv, trägolv, gummigolv underhåll för att nämna några golvtyper.

Vi förordar att golv skall underhållas för att det ger golven:

  • Längre livslängd
  • Golven blir vackrare
  • En mer lättstädad yta
  • Bättre arbetsmiljö

Detta innebär exempelvis att golvägaren kan spara pengar och resurser genom att inte byta ut golvet i förtid. Vackra golv ger ett bra intryck åt företagens kunder och bättre arbetsmiljö åt personalen och golven går bl.a. snabbare och lättare att städa, vilket underlättar för städpersonalen.

Ångtvättbilen i Örebro har mycket lång erfarenhet av golvvård och är rustade för alla typer av underhåll, från det lättare underhållet som ofta innebär en rengöring och ett golvskydd på golvet, till det tyngre underhållet som måste till när golven är eftersatta med städ och underhåll. Ibland krävs även en renovering av golven, vilket är en lite mer omfattande process eller behandling, beroende på golv typ och tidigare ytbehandling.

Ångtvättbilen har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden gällande allt från lättare golvunderhåll till renovering av golv, då vi exempelvis applicerar en ny golvyta med en uv-härdande lack som är lika tålig som på ytan på ett nytt plastgolv från fabrik. Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade golv metoder som möjligt och har kapacitet att göra stora ytor på kort tid.

Avslutningsvis vill vi tipsa om att se över golven och göra ett periodiskt golvunderhåll innan golvet är för slitet, det är hela andemeningen med ett underhåll, går det för lång tid med slitage m.m, så blir det en renovering av golvet, vilket blir dyrare och mer tidskrävande. 

Ångtvättbilen i Örebro kommer gärna ut och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv. Kontakta gärna Ångtvättbilen i Örebro för mer information, 0708-75 17 59. Vi tecknar gärna ett serviceavtal på just era golv, så att golven ser fina ut över tid!

Tillbaka >>

Kontakta Örebro direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält

Powered by BreezingForms


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2022 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.