fbpx
Mattvätt Örebro

Mattvätt och rengöring av mattor i Örebro

I Örebro med omnejd har Ångtvättbilen utfört mattvätt sedan 1984. Flera av våra medarbetare har arbetat vid Ångtvättbilen under många, många år, vilket i kombination med marknadens mest effektiva mattvättmaskin, borgar för en hög och jämn nivå av mattvätt. De flesta av våra kunder i Örebro beställer mattvätt av Ångtvättbilen varje år.

Fyra av de fem största tillverkarna av textila golv i Sverige rekommenderar Ångtvättbilen för mattvätt (djuprengöring) av sina textilgolv. De flesta tillverkarna av textila golv rekommenderar mattvätt i offentlig miljö minst en gång per år.

Ångtvättbilen i Örebro har lång erfarenhet av att tvätta mattor och efterlämnar följande resultat:

  • Fläckar försvinner
  • Hygienstatusen i lokalen förbättras
  • Luftkvaliteten blir bättre efter tvätt
  • Lukter, damm och smuts långt ned i mattan försvinner
  • Bakterier, kvalster och allergener reduceras
  • Mattans livslängd förlängs
  • Efter tvätt luktar det bara rent och framför allt är mattans utseende förbättrad
  • Det är enklare att dammsuga en ren matta än en smutsig
 

Många företag nappar på vårt erbjudande om serviceavtal där vi utför mattvätt en eller ett par gånger per år utifrån överenskommen intervall. På så sätt kan du som kund luta dig tillbaka och fokusera på annat, Ångtvättbilen Örebro tar hand om er mattvätt!

Vid mattvätt Metod Ångtvättbilen används vår egenutvecklade mattvättmaskin Dynamate 2000. Mattvätt utförs när det passar kunden bäst, ofta kvällar eller helger. Ångtvättbilen levererar mattvätt till allehanda kunder i Örebro, såsom butiker, hotell, restauranger, skolor, tennisbanor och inte minst kontorslokaler. Metoden är mycket miljövänlig då rent vatten används och sugs upp. Vill du ha mattvätt utförd i Örebro med omnejd, ring  Tonny Jakobsen 0708-75 17 59, som mer än gärna kommer ut för en kostnadsfri offert på mattvätt. Vår metod fungerar även på textila möbler!

Ångtvättbilen i Örebro erbjuder en unik förmåga att skölja mattan med rent, tempererat vatten och samtidigt suga upp smutsvatten och rengöringsmedel via ett mycket kraftigt vacuumsug. Ångtvättbilen har kapacitet att tvätta tusentals med kvadratmeter över exempelvis en helg. Ångtvättbilens mattvättmaskin har testats av Amerikanska Carpet an Rug Institute och innehar högsta betyget i sin klass, vilket är Gold level.

 

Tillbaka >>

Kontakta Örebro direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält

Powered by BreezingForms


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2021 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.