fbpx

Golvslipning Göteborg

Golvslipning Göteborg


Ångtvättbilen servar Göteborg och västkusten med dammfri golvslipning. Tack vare nya maskiner kan Ångtvättbilen utföra golvslipning i Göteborg så gott som helt dammfritt. När du anlitar oss behöver du inte plasta in och efterdamma i angränsande rum. Golvslipen kopplas ihop med en dammsugare som är utrustad med filter för en dammfri miljö.

Kontaktperson för offert golvslipning i Göteborg?

Mats Andersson och Daniel Magnusson ansvarar för Ångtvättbilen Göteborg och har mycket gedigen erfarenhet av golvslipning. Kontakta Ångtvättbilen Göteborg på 031 – 28 20 00, Halland 0346-157 00 för en golvbesiktning och konsultation angående möjligheterna att liva upp äldre och slitna trägolv till golv med lyster och djup.

Kontaktuppgifter:

Mats Andersson, 0733-25 45 23, ma@angtvattbilen.se

Daniel Magnusson, 0709-699 816, dm@angtvattbilen.se

Hur går en golvslipning till?

Ibland räcker inte en traditionell golvvård till för att återskapa ett golvs ursprungskaraktär, eller så finns önskemål om en ny färg på golvet. Då lämpar sig dammfri golvslipning väl. Med moderna maskiner som slipar dammfritt, utför Ångtvättbilen Göteborg golvslipningar. Efter slipningen kan Ångtvättbilen behandla golvet med olika typer av ytbehandling, allt efter tycke och smak. Exempelvis lack, olja och hårdvaxolja. Kanske är det t o m dags för en ny kulör på golvet?

Dammar det när ni slipar?

När du anlitar oss behöver du inte plasta in och efterdamma i angränsande rum. Golvslipen kopplas ihop med en dammsugare som är utrustad med filter för en dammfri miljö.

Gedigen erfarenhet av golvslipning i Göteborg

Anlitar du Ångtvättbilen för en golvslipning kan du vara säker på att få tjänsten levererad av en riktigt duktig yrkesman. Samtliga golvslipare hos oss är välutbildade, och företaget har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor, som en säkerhet för våra kunder. Snittarbetstiden för vårt golvvårdsteam i Göteborg är i skrivande stund ca 15 år, vilket borgar för en hög och jämn leverans av golvslipningar.

Det bästa beviset på att vi har lyckats väl så här långt med vår servicekvalitet är att kunderna per dagens datum ger oss hela 4,7 i betygssnitt på en femgradig skala.
Företaget Reco mäter vår kundnöjdhet och svaren från våra kunder går att läsa på startsidan till www.angtvattbilen.se

Vilken typ av behandling rekommenderar ni efter golvslipningen?

Efter golvslipning väljer du vilken typ av ytbehandling du önskar. Det vanligaste valet i offentlig miljö är (hårdvax)olja, och i privatmiljö är lack det vanligaste valet. Om man önskar kan man, även efter utförd golvslipning, erhålla diverse infärgningar. Vi kan vid behov förse er med en provbit, men betänk att varje golv är unikt så det blir inte alltid exakt samma som på provbrädan. Vill man vara riktigt säker på att man får den behandlingen/färgen man önskar kan vi (mot tillägg) behandla en slipad yta på ett par olika sätt, och du som kund väljer den du är mest nöjd med!

Hur städar jag mitt trägolv efter utförd slipning?

Efter utförd slipning hjälper vi dig gärna med tips om hur du bäst ska sköta dina "nya" fina golv. Vänta med att lägga på mattor på golvet ett par veckor, och städa golvet enbart med torra metoder under samma tid. Vi använder alltid marknadens bästa produkter, både för miljön och resultatet. De flesta av de ytbehandlingsprodukterna vi använder luktar inget eller mycket lite, och är du känslig/orolig, hör med oss innan vi bestämmer exakt metod och produkt.

Sveriges ledande golvslipsföretag

Ångtvättbilen torde vara det företag i Sverige som utför flesta antal golvslipningar per år, så tveka inte att rådfråga innan slipning, valmöjligheterna är många. Vårt mål är att du som kund ska vara supernöjd med ditt "nya" golv!

Vart har ni kontor?

Ångtvättbilen utgår från kontoren i Falkenberg och Göteborg och erbjuder dammfri golvslipning i

  • Göteborg
  • Borås
  • Kungsbacka
  • Halmstad
  • Falkenberg
  • Varberg
  • med omnejd

Ring oss på 031 - 28 20 00 / 0346-157 00, eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Tillbaka >>

Se fler på vår Instagram

Instagram Göteborg

Film golvslipning

Kontakta Göteborg direkt

Jag är intresserad av offert på golvslipning

Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning bestående av en kraftig bandslipmaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipmaskin till den sista ytfinishen, samt ett par olika hörn- och kantmaskiner. Golvslipmaskinerna kopplar vi till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.

Vilket träslag *
Behandling efter slipning *
När önskas jobbet *
Yta som skall slipas
Uppskattad yta kvm *
Övriga önskemål
Bild 1, närbild på golvet
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer
Bild 2, översiktsbild
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Kontaktuppgifter

Företag
Telefon *
Ort *
Namn *
Mail *
Gäller privatkund
Ja
Ja med Rotavdrag


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147