KUNDSERVICE 020-699 800,  Kontaktformulär.

Nyheter
Skötselschema ger nöjda ytägare
Schjödt, en av Norges största och mest anrika advokatbolag anlitar regelbun...
läs mer
 
Malmö Live – ett exempel på föredömlig golvvård
Malmö Live är en prestigefylld, elegant anläggning för konferenser, underhå...
läs mer
 
Ångtvättbilen Kristianstad behöver omgående anställa golvvårdare
Ångtvättbilen i Kristianstad behöver förstärkning i form av en självständig...
läs mer
 
Ångtvättbilen ställer ut på Clean mässan 26-27 sept på ELMIA
Var varmt välkomna att möta oss på Ångtvättbilen under Clean Mässan och pra...
läs mer
 

Golvvård på linoleum och plastgolv

Metoder för golvvård på plast- och linoleumgolv är beroende av städfrekvens, slitage, miljö och medel på nuvarande golvyta. 

Linoleum är fantastiska golv, som oftast går att få som nya med de rätta golvvårdsmetoderna. Linoleumgolv finner vi i de flesta miljöer och Ångtvättbilen renoverar och utför golvvård på tusentals kvadratmeter årligen. Linoleumgolv återfinns på kontor, skolor, äldreboende, industrier mm. Ångtvättbilen arbetar endast med golvvård, dvs. vi städar ej, så vi samarbetar även med städbolag och företag inom Facility Management (FM) genom att renovera och utföra det årliga underhållet / golvvården av linoleumgolv hos deras kunder.

Att totalrenovera ett linoleumgolv med en beläggning av polish kräver en riktig hantverkarkänsla, om man vill få golvytan riktigt bra. Det är viktigt att få bort all gammal polish från golvet vid en golvrenovering. Lyckas man inte med ”nollställningen” innan den nya ytbehandlingen läggs så är risken att gamla polishrester lyser igenom den nya ytbehandlingen. Med korrekt utförd golvvård och bra daglig skötsel så håller sig linoleumgolv vackra över lång tid.

Plastgolv är tåliga och slitstarka golv, men även de behöver omsorg i form av golvvård och daglig skötsel. Ångtvättbilen renoverar, underhåller och polerar mängder med plastgolv i olika miljöer. Plastgolven kommer i många olika utseenden idag, alltifrån trä- till stenimitationer. Framför allt har vi många kunder i butiksmiljöer som önskar golvvård en eller ett par gånger per år för bästa kundintryck.

Ångtvättbilen renoverar samt underhåller linoleumgolv, samt plast- och vinylgolv med hållbara och miljöriktiga metoder. Golvvårdsprodukterna som används kommer från ledande golvvårdskemikalietillverkare, såsom Gipeco, Wetrok, Diversey, m fl. Ångtvättbilen strävar alltid efter att utföra golvvårdsuppdragen med miljömärkta golvvårdskemikalier och med så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi samarbetar även med kända golvtillverkare som exempelvis Forbo och Tarkett och följer givetvis deras instruktioner gällande golvvård/golvunderhåll. Oftast kommer vi till våra kunder en eller ett par gånger per år för att utföra ett periodiskt underhåll. Vi utför då en kraftig rengöring av golvet, samt lägger ny vaxbeläggning och polerar upp golvet eller tillför ny polish så att golven blir vackra och lätta att städa tills det är dags för nästa underhåll.

Gällande periodicitet för golvvård och skötsel av plast- och linoleumgolv så går det att läsa allmänna skötselanvisningar på Golvbranschens hemsida, klicka här.

Vi ser alltid till att städmetoderna vi rekommenderar harmoniserar med utförd golvvård.

Kundservice

020 - 699 800

 

KONTAKTFORMULÄR

Betyg


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Nyhetsbrev anmälan

Fullvärdig medlem 9001 14001 blue banner 300 arets profil 2017 Flooring Elite5  

medlemmar i städbranscheb sverige

© 2017-2018 angtvattbilen.se / Ångtvättbilen AB.

All images and content (C) the original authors | by webbMan.se

K

o

n

t

a

k

t

l

o

g

i

n