Golvvård

Golvvård

Golvvård på linoleum- och plastgolv

golvvard

Metoder för golvvård på plast- och linoleumgolv är beroende av städfrekvens, slitage, miljö och medel på nuvarande golvyta. Linoleum är fantastiska golv, som oftast går att få som nya med de rätta golvvårdsmetoderna. Linoleumgolv finner vi i de flesta miljöer och Ångtvättbilen renoverar och utför golvvård på tusentals kvadratmeter årligen. Linoleumgolv återfinns på kontor, skolor, äldreboende, industrier mm. Ångtvättbilen arbetar endast med golvvård, dvs. vi städar ej, så vi samarbetar även med städbolag och företag inom Facility Management (FM) genom att renovera och utföra det årliga underhållet / golvvården av linoleumgolv hos deras kunder.

Att totalrenovera ett linoleumgolv med en beläggning av polish kräver en riktig hantverkarkänsla, om man vill få golvytan riktigt bra. Det är viktigt att få bort all gammal polish från golvet vid en golvrenovering. Lyckas man inte med ”nollställningen” innan den nya ytbehandlingen läggs så är risken att gamla polishrester lyser igenom den nya ytbehandlingen. Med korrekt utförd golvvård och bra daglig skötsel så håller sig linoleumgolv vackra över lång tid. Läs mer om renovering här: Renovering av plast- och linoleumgolv>>

Plastgolv är tåliga och slitstarka golv, men även de behöver omsorg i form av golvvård och daglig skötsel. Ångtvättbilen renoverar, underhåller och polerar mängder med plastgolv i olika miljöer. Plastgolven kommer i många olika utseenden idag, även i form av trä- och stenimitationer. Många kunder i butiksmiljöer önskar golvvård en eller ett par gånger per år för bästa kundintryck.

Golvvårdsprodukterna som används kommer från ledande golvvårdskemikalietillverkare, såsom Gipeco, Wetrok, Diversey, m fl. Ångtvättbilen strävar alltid efter att utföra golvvårdsuppdragen med miljömärkta golvvårdskemikalier och med så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi samarbetar även med kända golvtillverkare som exempelvis Forbo och Tarkett och följer givetvis deras instruktioner gällande golvvård/golvunderhåll. Oftast kommer vi till våra kunder en eller ett par gånger per år för att utföra ett periodiskt underhåll. Vi utför då en kraftig rengöring av golvet, samt lägger ny vaxbeläggning och polerar upp golvet eller tillför ny polish så att golven blir vackra och lätta att städa tills det är dags för nästa underhåll.

Vi ser alltid till att städmetoderna vi rekommenderar harmoniserar med utförd golvvård.


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2022 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.