Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvvård Halmstad

Golvvård Halmstad


Periodiskt golvunderhåll

golvvard

Ångtvättbilen Halland utför underhåll på alla typer av golv.
Vi anser att det inte finns något som heter underhållsfria golv. Alla golv kräver både städning och golvvård. Egentligen är golven estetiska ”filter” som fångar upp smuts och dessa ”golvfilter” måste då och då tömmas för bästa miljö.

Dagligen städas det både med torra och blöta städmetoder, med maskiner och utan maskiner, men då och då under året behöver golvet underhållas också.
Plast och linoleumgolv m.m. blir slitna och glanslösa, gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar och slits med tiden och blir fula och svårstädade, om golven inte underhålls. Det är dessa underhåll som Ångtvättbilen i Halland utför. Vi kan jämföra periodiskt golvunderhåll med våra tänder. Dagligen borstar vi tänderna men någon gång per år går vi till tandläkaren för att se status och eventuellt göra åtgärder, såsom lagningar och poleringar i munnen, det vill säga ett periodiskt underhåll.

 Vi förordar att golv skall underhållas för att det ger golven längre livslängd, golven ser vackrare ut och blir mer lättstädade över tid. Detta innebär exempelvis att golvägaren kan spara pengar och resurser genom att inte byta ut golvet i förtid. Vackra golv ger ett bra intryck åt företagens kunder och bättre arbetsmiljö åt personalen och golven går bland annat snabbare och lättare att städa, vilket underlättar för städpersonalen.

Ångtvättbilen i Halland är rustade för att typer av underhåll. Från det lättare underhållet som ofta innebär en rengöring och ett golvskydd på golvet, till det tyngre underhållet som måste till när golven är eftersatta med städ och underhåll. Ibland krävs även en renovering av golven, vilket är en lite mer omfattande process eller behandling, beroende på golvtyp och tidigare ytbehandling.

Ångtvättbilen har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden gällande allt från lättare golvunderhåll till renovering av golv, då vi exempelvis applicerar en ny golvyta med en uv-härdande lack som är lika tålig som ytan på ett nytt plastgolv från fabrik. Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade golvmetoder som möjligt och har kapacitet att göra stora ytor på kort tid.

 Avslutningsvis vill vi tipsa om att se över golven och göra periodiskt golvunderhåll innan golvet är för slitet, det är hela andemeningen med ett underhåll. Går det för lång tid med slitage m.m, kan man behöva renovera golvet, vilket blir dyrare och mer tidskrävande.

 Ångtvättbilen kommer gärna ut och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv, oavsett om du bor i Halmstad, Varberg, Falkenberg eller någon annanstans i Halland. Kontakta gärna Ångtvättbilen i Falkenberg och Hallnand för mer information, ni når oss på telefon 0346- 157 00.

Tillbaka>>

Kontakta Falkenberg direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice