fbpx
Mattvätt Kristianstad

Mattvätt Kristianstad

Ångtvättbilen började 1984 sin verksamhet med just mattvätt. Bakgrunden var att det inte fanns någon riktigt bra mattvättmaskin för att göra rent heltäckningsmattor, så företaget bestämde sig för att utveckla en egen mattvättmaskin. Branne & co, som driver Ångtvättbilen i Kristianstad, tvättar nu mattor och textila möbler med samma passion som de vårdar trägolv och andra golv.

Vid mattvätt Metod Ångtvättbilen används vår egenutvecklade mattvättmaskin Dynamate 2000. Mattvätt utförs när det passar kunden bäst, ofta är det på kvällar eller helger när personal har gått hem för dagen. Vi besiktigar gärna mattorna innan vi kommer överens om tvätt och erbjuder även serviceavtal för bästa skötsel över tid. Detta erbjuds på alla typer av golv. 

Ångtvättbilen levererar mattvätt och tvätt av textila golv och möbler till allehanda kunder i Kristianstad med omnejd, såsom butiker, hotell, restauranger, skolor, tennisbanor och inte minst kontorslokaler. Mattvätt-metoden är mycket miljövänlig då rent vatten används och sugs upp. Önskar Ni ha mattvätt utförd i Kristianstad, Hässleholm, Åhus, Broby, Örkeljunga, Bromölla eller på övriga platser runt Kristianstad och Hässleholm - ring tel.nr 044-800 80

Mattvätt  Metod Ångtvättbilen har en unik förmåga att djuprengöra mattorna. Först sköljer vi mattan med ren med tempererat vatten och samtidigt suger maskinen upp smutsvatten och rengöringsmedel via ett mycket kraftigt vacuumsug. Ångtvättbilen har kapacitet att tvätta tusentals med kvadratmeter över exempelvis en helg. Med torktider mellan 2-6 timmar efterlämnar vi oss ingenting annat än rena mattor! Ångtvättbilens mattvättmaskin har testats av Amerikanska CRI och innehar högsta betyget i sin klass, vilket är Gold level. Ångtvättbilen är även certifierat enligt ISO 9001 och 14001. Tips från coachen är att tvätta textila golv och möber minst en gång per år för bästa arbetsmiljö och för att undvika påverkan på miljön genom slitage och i värsta fall ett för tidigt golvbyte.

Tillbaka >>

Kontakta Kristianstad direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält

Powered by BreezingForms


Facebook

Instagram

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2021 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.