Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvvård Luleå

Golvvård Luleå


golvvard

Ångtvättbilen i Norrbotten utför underhåll, eller s.k. periodiskt underhåll på alla typer av golv. Vi på Ångtvättbilen anser att det inte finns något som heter underhållsfria golv. Alla golv kräver både städning och golvvård. Vi brukar jämföra golvunderhåll med servicen som skall göras på nya bilen, inte väntar vi med servicen tills bilen gått sönder och måste lagas för dyra pengar. Vi anser att golven är estetiska ”filter” som fångar upp damm och smuts och att dessa ”golvfilter” måste ”tömmas” då och då för bästa miljö. Dagligen städas det både med torra och blöta städmetoder, med maskiner och utan maskiner, men då och då under året behöver golvet underhållas också. Ytskyddet behöver repareras, grovt uttryckt! Plast och linoleumgolv m.m. blir slitna och glanslösa, gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar och slits med tiden och blir fula och svårstädade, om golven inte underhålls. Förutom plast och linoleumgolv behöver även trägolv, gummigolv, natursten, terrazzo, klinker och betonggolv underhåll för att nämna några golvtyper.

Vi förordar att golv skall underhållas för att det ger golven:

  • Längre livslängd
  • Golven blir vackrare
  • En mer lättstädad yta
  • Bättre arbetsmiljö & miljö

Ångtvättbilen har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden gällande allt från lättare golvunderhåll till renovering av golv, då vi exempelvis applicerar en ny golvyta med en uv-härdande lack som är lika tålig som ytan på ett nytt plastgolv från fabrik. Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade golvmetoder som möjligt och har kapacitet att göra stora ytor på kort tid.

Ångtvättbilen i Norrbotten kommer ut på plats och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv. Befinner Ni er i Luleå, Piteå, Boden eller i övriga Norrbotten så kontakta gärna Andreas Larsson vid Ångtvättbilen i Norrbotten för mer information, telefon 0920- 230 150. Vi tecknar gärna ett serviceavtal på era golv, så att golven ser fina ut över tid!

Tillbaka >>

Kontakta Norrbotten direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice