Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Mattvätt i Nyköping

Mattvätt i Nyköping


Mattvätt metod Ångtvättbilen

Vi på Ångtvättbilen är din pålitliga partner för professionell mattvätt i Nyköping och övriga Södermanland. Med snart 40 års erfarenhet har vi specialiserat oss på att rengöra och vårda heltäckningsmattor och möbler med marknadens mest effektiva metoder.

Nedan får ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får angående mattvätt, samt lite övrig info. För offert eller bokning, ring 0152-148 00 eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Mattvätt i Nyköping

Vi kommer till dig! Med våra mobila mattvättmaskiner utför vi mattvätt på plats hos kunder i Nyköping och Södermanland för att göra processen så smidig och bekväm som möjligt för dig.

Kraftfull och Effektiv Metod

Enligt rekommendationer från golvtillverkare ska heltäckningsmattor i normal kontorsmiljö tvättas regelbundet och minst en gång per år. Vi använder marknadens mest kraftfulla metoder och utrustning för att säkerställa att även de mest envisa fläckar och smuts avlägsnas från dina mattor och möbler.

Miljövänlig Process

Vår mattvättprocess är miljövänlig, med användning av rent vatten och minimal kemisk belastning. Vi strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön.

Sammanfattningsvis bidrar mattvätt med Ångtvättbilen till att förbättra både utseendet och hygienstandarden för mattor samt skapar en mer hälsosam och trivsam miljö i rummet.

Kontaktperson för offert mattvätt Nyköping ?

Ångtvättbilens medarbetare har gedigen kunskap inom mattvätt, varmt välkommen att höra av dig!:

Anders Karlsson, 0152-14800, ak@angtvattbilen.se

Hör av er för offert på djuprengöring/mattvätt av din matta i Nyköping /Sörmland. Vi ser fram emot att hjälpa dig att återställa och vårda dina mattor till sin tidigare glans!

Tillbaka >>

Se fler på vår Instagram

Instagram Södermanland

Film mattvätt

Kontakta oss för mattvätt i Nyköping

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält