fbpx
Golvvård Trollhättan

Golvvård Trollhättan

golvvard

Ångtvättbilen i Skaraborg utför underhåll, eller s.k periodiskt underhåll på alla typer av golv. Vi anser att det inte finns något som heter underhållsfria golv. Alla golv kräver både städning och golvvård. Vi brukar jämföra golvunderhåll med servicen som skall göras på nya bilen, inte väntar vi med servicen tills bilen gått sönder och måste lagas för dyra pengar. Vi anser att golven är estetiska ”filter” som fångar upp damm och smuts och att dessa ”golvfilter” måste ”tömmas” då och då för bästa miljö.

Dagligen så städas det både med torra och blöta städmetoder, med maskiner och utan maskiner, men då och då under året behöver golvet underhållas också. Ytskyddet behöver repareras, grovt uttryckt! Plast och linoleumgolv m.m blir slitna, glanslösa och gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar och slits med tiden och blir fula och svårstädade, om golven inte underhålls. Förutom plast och linoleumgolv behöver även natursten, terrazzo, klinker och betonggolv, trägolv, gummigolv underhåll för att nämna några golvtyper.

Vi förordar att golv skall underhållas för att det ger golven:

  • Längre livslängd
  • Golven blir vackrare
  • En mer lättstädad yta
  • Bättre arbetsmiljö & miljö

Ångtvättbilen har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden gällande lättare golvunderhåll till renovering av golv, då vi exempelvis applicerar en ny golvyta med en uv-härdande lack som är lika tålig som på ytan på ett nytt plastgolv från fabrik. Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade golvmetoder som möjligt och har kapacitet att göra stora ytor på kort tid.

Ångtvättbilen i Skaraborg kommer gärna ut och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv. Vi utgår från Lidköping till följande orter: Trollhättan, Lidköping, Skövde, Vänersborg, Skara, Mariestad, Vara, Hjo, Falköping, Tidaholm och övriga platser i Skaraborgslän. Kontakta gärna Ångtvättbilen i Skaraborg för mer information. Tel 0510 - 61 404. Vi tecknar gärna ett serviceavtal på just era golv, så att golven ser fina ut över tid!

Tillbaka >>

Kontakta Skaraborg direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält

Powered by BreezingForms


Facebook

Instagram

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2021 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.