fbpx
Mattvätt Stockholm

Mattvätt i Stockholm

Ångtvättbilen började 1984 sin verksamhet i Stockholm med just mattvätt. Bakgrunden var att det inte fanns någon riktigt bra mattvättmaskin för att göra rent heltäcknigsmattor, så företaget bestämde sig för att utveckla en egen mattvättmaskin. Vi är stolta över att Jan Nylander och Patrick Hjelmar, som erbjuder tjänsten mattvätt i Stockholm, har varit med från starten. Deras gemensamma erfarenhet är snart 60 år. Åtskilliga miljoner kvadratmeter mattvätt i Stockholm har givit dem och golvvårdspersonalen i Stockholm erfarenheter som är svårslagna idag!

Vid mattvätt Metod Ångtvättbilen används vår egenutvecklade mattvättmaskin Dynamate 2000. Mattvätt utförs när det passar kunden bäst, ofta kvällar eller helger. Ångtvättbilen levererar mattvätt till allehanda kunder i Stockholm, såsom butiker, hotell, restauranger, båtar, skolor, tennisbanor och inte minst kontorslokaler. Metoden är mycket miljövänlig då rent vatten används och sugs upp. Vill du ha mattvätt utförd på Södermalm, Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm, Vasastan, etc - ring 08-735 04 60!

Mattvätt Metod Ångtvättbilen har en unik förmåga att skölja mattan med rent, tempererat vatten och samtidigt suga upp smutsvatten och rengöringsmedel via ett mycket kraftigt vacuumsug. Ångtvättbilen har kapacitet att tvätta tusentals med kvadratmeter över exempelvis en helg. Med torktider mellan 2-6 timmar efterlämnar vi oss ingenting annat än rena mattor! Ångtvättbilens mattvättmaskin har testats av Amerikanska CRI och innehar högsta betyget i sin klass, vilket är Gold level. Ångtvättbilen är även certifierat enligt ISO 9001 och 14001.

Tillbaka >>

Kontakta Stockholm direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält

Powered by BreezingForms


Facebook

Instagram

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2021 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.