Mattvätt Stockholm

Mattvätt i Stockholm


Kontaktperson för offert mattvätt Stockholm?

Jan Nylander och Patrick Hjelmar har varit med i Ångtvättbilen sedan starten 1984 och besitter gedigen kunskap inom mattvätt och textila mattor. Kontaktuppgifter:

Jan Nylander, 0708-19 02 52, jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59, ph@angtvattbilen.se

Välkomna att höra av er för offert på djuprengöring/mattvätt av din matta i Stockholm!

Hur vet jag att det är dags för mattvätt?

Enligt rekommendationer från golvtillverkare ska heltäckningsmattor i normal kontorsmiljö tvättas regelbundet och minst en gång per år. De flesta kaffefläckar och andra fläckar försvinner vid regelbunden tvätt. Med Ångtvättbilens metod för mattvätt blir mattan riktigt genomsköljd på djupet. Med regelbunden mattvätt förblir mattan ren, behåller sin ursprungliga lyster med mindre damm i luften. Väntar man för länge med mattvätt skapas synliga gångstråk, som kan ta flera tvättar att tvätta bort. Teckna gärna serviceavtal så att mattan och inomhusmiljön hålls fräsch år efter år.

Ångtvättbilen Stockholm har stor kunskap mattvätt och textila golv

Ångtvättbilen började 1984 sin verksamhet i Stockholm med just mattvätt. Bakgrunden var att det inte fanns någon riktigt bra mattvättmaskin för att göra rent heltäckningsmattor, så företaget bestämde sig för att utveckla en egen mattvättmaskin. Vi är stolta över att Jan Nylander och Patrick Hjelmar, som erbjuder tjänsten mattvätt i Stockholm, har varit med ändå från starten. Åtskilliga miljoner kvadratmeter mattvätt i Stockholm har givit dem och golvvårdspersonalen i Stockholm erfarenheter som är svårslagna!

Hur går en mattvätt till?

Mattvätt utförs när det passar kunden bäst, ofta kvällar eller helger. Ångtvättbilen levererar mattvätt till allehanda kunder i Stockholm, såsom hotell, restauranger, båtar, skolor, tennisbanor och inte minst kontorslokaler. Ångtvättbilen i Stockholm har kapacitet att tvätta tusentals med kvadratmeter över exempelvis en helg. Metoden är mycket miljövänlig då rent vatten används och sugs upp. Med torktider mellan 2-6 timmar efterlämnar vi oss ingenting annat än rena mattor! 

Vill du ha mattvätt utförd på

  • Södermalm
  • Kungsholmen
  • Norrmalm
  • Östermalm
  • Vasastan
  • Lidingö
  • Etc

Ring 08-735 04 60 eller kontakta oss direkt nedan.

Mattvätt metod Ångtvättbilen i Stockholm

Vid mattvätt Metod Ångtvättbilen används vår egenutvecklade mattvättmaskin Dynamate 2000. Mattvätt Metod Ångtvättbilen har en unik förmåga att skölja mattan med rent, tempererat vatten och samtidigt suga upp smutsvatten och rengöringsmedel via ett mycket kraftigt vacuum sug. Ångtvättbilens mattvättmaskin har testats av Amerikanska CRI och innehar högsta betyget i sin klass, vilket är Gold level. Ångtvättbilen är även certifierat enligt ISO 9001 och 14001.

Miljöriktig mattvätt

Ångtvättbilens metod för mattvätt använder ett Svanmärkt rengöringsmedel som efter verkan sköljs bort med rent, tempererat vatten (40 till 85 grader). Maskinen är utrustad med två olika filter som samlar upp lösa partiklar från mattan när vattnet sugs upp. Vår egenutvecklade mattvättmaskin har marknadens högsta prestanda vilket möjliggör bästa resultat, utan att kompromissa med negativa miljöaspekter. Ren matta med rent vatten som sugs upp, mattvätt i harmoni med miljön!

Tillbaka >>

Se fler på vår Instagram

Instagram Stockholm

Film mattvätt

Kontakta Stockholm direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält, minidebitering vid jobb 3600 kr exkl moms


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147