Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Mattvätt Östermalm

Mattvätt Östermalm


Mattvätt på Östermalm med Ångtvättbilen Stockholm 

Välkommen till Ångtvättbilen Stockholm, din pålitliga partner för mattvätt. Vi verkar på Östermalm och i hela Stockholm. Med portabla maskiner, kunniga golvhantverkare och färgstarka fordon tar vi hand om dina mattor på ett professionellt sätt. Jan Nylander och Patrick Hjelmar, två erfarna Ångare som varit med sedan starten och de erbjuder stolt våra tjänster inom mattvätt på Östermalm. Genom åren har vi behandlat miljontals kvadratmeter textila mattor i Stockholm, vilket har gett oss och vårt golvhantverksteam en oslagbar kunskap och erfarenhet.

Hur du vårdar dina textila golv och mattor på bästa sätt

Det finns flera goda skäl att inte bara dammsuga, utan även tvätta dina mattor minst en gång om året. Reguljär vård eliminerar damm, smuts, allergener, bakterier, hår och allt annat som ansamlas i dina mattor. Dessutom bidrar regelbunden tvätt till att skydda din investering över tid. Med Ångtvättbilens metod för mattvätt har du också en stor möjlighet att få bort envisa fläckar. Inte minst kommer medarbetare och besökare att uppskatta den förbättrade miljön på ditt företag, tack vare mattornas fräscha och välvårdade utseende.

Priset för mattvätt på Östermalm

För att ge dig full transparens och förståelse för kostnaden erbjuder vi vanligtvis ett fast pris för mattvätten. Vi erbjuder även kostnadsfria besiktningar på plats, så att vi kan skräddarsy en lösning som passar dina behov. Genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan kan du snabbt komma i kontakt med oss för en diskussion om mattvätt på Östermalm.

Östermalms kontaktpersoner för mattvätt

Jan Nylander och Patrick Hjelmar, våra erfarna kontaktpersoner, har varit med i branschen sedan starten av Ångtvättbilen år 1984. Deras omfattande kunskap och erfarenhet gör dem till de perfekta rådgivarna när det gäller mattrengöring. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller om du vill begära en offert för mattrengöring på Östermalm.

Kontaktuppgifterna hittar du nedan.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

För mer information om våra tjänster, läs gärna vidare om mattvätt i Stockholm på vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina mattvårdsbehov.

Tveka inte att kontakta oss gällande professionell mattvätt på Östermalm och låt oss återställa dina mattor till deras ursprungliga skönhet.

 

Läs mer om mattvätt i Stockholm >>

Film mattvätt

Kontakta oss för mattvätt på Östermalm

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält, minidebitering vid jobb 4100 kr exkl moms


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice