Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Mattvätt i Solna

Mattvätt i Solna


Mattvätt Solna

I Solna servar vi våra mattvättkunder från vårt kontor på Fabriksvägen 7 i Solna. Undantagsvis tvättar vi någon lös matta på kontoret, annars åker vi ut med mattvättmaskiner och tvättar på plats hos kunder i Solna, och övriga Stockholm. Vi har tvättat heltäckningsmattor (och möbler) sedan 1984 och erbjuder marknadens mest kraftfulla och bästa metod för mattvätt!

Nedan får ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får angående mattvätt i Solna, samt lite övrig info. För offert eller bokning, ring 08-735 04 60 eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Behövs mattvätt, räcker det inte med dammsugning?

Likt alla andra golv behöver ett textilgolv städas regelbundet. Frekvensen på städning beror på besökstrafiken och hur bra skrap- och torkmattor som ni har vid entrén. Vid dammsugning av en heltäckningsmatta ska en borstvalsdammsugare användas. En borstvalsdammsugare är en dammsugare försedd med borstar nedtill som piskar upp sand, grus och annan smuts ur mattan. Utöver regelbunden (borstvals)dammsugning bör en djuprengöring av mattan göras minst årligen. Ledande golvtillverkare, och Ångtvättbilen rekommenderar mattvätt minst en gång per år i normal kontorsmiljö. Väntar man för länge med mattvätt hinner gångstråk bildas på ytor som trafikeras mest, och de är svåra att tvätta bort med bara en tvätt. Slå oss gärna en signal på 08-735 04 60, Ångtvättbilen är din mattvättpartner i Solna!

Vänder sig Ångtvättbilen mot privatpersoner eller företag i Solna?

Ångtvättbilen vänder sig främst mot företag när det gäller mattvätt i Solna. Lösa entrémattor kan vi tvätta samtidigt som vi tvättar mattan hos företag, men vi rekommenderar Elis (f d Berendsen) för tvätt och byte av entrémattor. Ångtvättbilen erbjuder även privatpersoner tvätt av matta, soffa eller stolar. Kund säkerställer att textilierna tål vattentvätt. Den minsta debiteringen är 4 100:- ex moms.

När vet jag att det är dags för mattvätt?

Ett vanligt problem med textilplattor/heltäckningsmatta är att kunden väntar för länge med mattvätt. När man anar s k gångstråk på trafikerade ytor har man väntat för länge! Sand, smågrus, damm och smuts gömmer sig i botten av mattan och töms helt vid en mattvätt. Mattvätt ska göras regelbundet och minst en gång per år. En tredjedel av Sveriges befolkning har någon slags allergi/överkänslighet, och troligtvis är siffran för Solna likande. Det är av yttersta vikt för medarbetare med damm/kvalsterallergi att mattvätt utförs regelbundet.

Vad kostar en mattvätt i Solna?

Priset baseras på antal kvm, typ av yta samt tidpunkt för mattvätt. Vi erbjuder alltid en gratis golvbesiktning och offert där allt ingår. Den minsta debiteringen är 4 100:- ex moms. Vi har nära att åka ut till er i Solna, vi är bara ett samtal bort!

Kontaktpersoner för mattvätt

Våra kontaktpersoner Jan och Patrick har varit med sedan starten av Ångtvättbilen år 1984. Därmed besitter de stor erfarenhet och kunskap inom området. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller vill beställa en offert för mattrengöring i Solna. Nedan hittar du kontaktuppgifterna.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

 

Läs mer om mattvätt i Stockholm >>

Film mattvätt Solna

Kontakta oss för mattvätt i Solna

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält, minidebitering vid jobb 4100 kr exkl moms


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice