Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Mattvätt Kungsholmen

Mattvätt Kungsholmen


Mattvätt Kungsholmen

På Kungsholmen servar vi samtliga företags textilgolv och möbler. Undantagsvis tvättar vi någon lös matta på kontoret, annars åker vi ut med mattvättmaskiner och tvättar på plats hos kunder på Kungsholmen, och övriga Stockholm. Vi har tvättat heltäckningsmattor (och möbler) sedan 1984 och erbjuder marknadens mest kraftfulla och bästa metod för mattvätt!

Nedan får ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får angående mattvätt i Kungsholmen, samt lite övrig info. För offert eller bokning, ring 08-735 04 60 eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Är det skillnad på mattvätt och mattvätt på Kungsholmen?

Svar ja! Idag finns det många städbolag som erbjuder sina kunder mattvätt. Ofta är det med maskiner anpassade för s k mellanrengöring, rengöring som är lite kraftigare än dammsugning men inte alls samma sak som en djuprengöring/mattvätt metod Ångtvättbilen. Idag är det vanligt att de s k mellanrengöringarna utförs med torra metoder av städbolag. Det är bra att mellan mattvättintervallerna även beställa en sådan mellanrengöring, men det är INTE samma sak som en djuprengöring/mattvätt metod Ångtvättbilen. Vid mellanrengöring/torrtvätt rengörs mattan på ytan, men efterlämnar rengöringsmedel som drar till sig ny smuts snabbt. En bra liknelse är användning av torrschampo, jämfört med vanligt schampo som sköljs ur ordentligt. Vid mattvätt metod Ångtvättbilen sköljs mattan helt ren, även från rengöringsmedel.

Vad behöver vi tänka på när Ångtvättbilen kommer för mattvätt?

Vid beställning av mattvätt på Kungsholmen instruerar vi vad ni ska tänka på. Vi är tacksamma om lösa föremål (såsom papperskorg) och stolar ställs upp på kontorsborden så att vi enkelt når in under varje arbetsplats. Vi pratar ihop oss om nyckelhantering (och återlämning) och e v larmkoder. Vi behöver tillgång till 3-fas uttag och proppskåp. Ni behöver inte närvara när vi tvättar mattorna, om ni inte vill eller har egna regler kring detta.

Ingår fläckborttagning i priset för mattvätt?

Fläckborttagning ingår i priset vid beställning av mattvätt. Synliga fläckar bearbetas lite extra innan tvätt. Fläckar som har suttit länge eller fläckar som man misslyckats att ta bort själv är det inte säkert att vi får bort. Även typ av fläckar spelar in. Vanligtvis får vi bort nio av tio fläckar i samband med en mattvätt.

Hur miljöriktig är Ångtvättbilens mattvätt?

Ångtvättbilens metod för mattvätt använder ett Svanmärkt rengöringsmedel som efter verkan sköljs bort med rent, tempererat vatten (40 till 85 grader). Maskinen är utrustad med två olika filter som samlar upp lösa partiklar från mattan när vattnet sugs upp. Vår egenutvecklade mattvättmaskin har marknadens högsta prestanda vilket möjliggör bästa resultat, utan att kompromissa med negativa miljöaspekter. Ren matta med rent vatten som sugs upp, mattvätt i harmoni med miljön. Kungsholmens mest miljöriktiga mattvättmetod – mattvätt metod Ångtvättbilen!

Kontaktpersoner för mattvätt på Kungsholmen

Våra kontaktpersoner Jan och Patrick har varit med sedan starten av Ångtvättbilen år 1984. Därmed besitter de stor erfarenhet och kunskap inom området. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller vill beställa en offert för mattrengöring. Nedan hittar du kontaktuppgifterna.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

 

Läs mer om mattvätt i Stockholm >>

Film mattvätt Kungsholmen

Kontakta oss för mattvätt på Kungsholmen

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält, minidebitering vid jobb 4100 kr exkl moms


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147