Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Mattvätt Lidingö

Mattvätt Lidingö


Professionell mattvätt på Lidingö med Ångtvättbilen Stockholm

Välkommen till Ångtvättbilen Stockholm – din pålitliga partner för mattvätt på Lidingö och i hela Stockholm. Vi erbjuder bekväma portabla maskiner, erfarna golvhantverkare och färgstarka fordon för att leverera en högkvalitativ lösning för dina mattvårdsbehov. Jan Nylander och Patrick Hjelmar, som erbjuder vår tjänst för mattvätt på Lidingö, har varit med oss sedan starten. Deras engagemang och expertis är något vi är stolta över. Genom att ha hanterat många miljontals kvadratmeter mattvätt i Lidingö och Stockholm, har både de och vårt erfarna golvhantverksteam utvecklat en unik kompetens som vi sätter i arbete vid varje projekt.

Professionella råd för mattvård

Förutom den vanliga dammsugningen finns det flera skäl att tvätta dina mattor minst en gång om året. Regelbunden vård tar effektivt bort damm, smuts, allergener, bakterier, hår och andra partiklar som ackumuleras i dina mattor. Dessutom hjälper regelbunden tvätt att skydda din investering över tid. Med Ångtvättbilens avancerade metod för mattvätt har du även en hög sannolikhet att få bort envisa fläckar. Inte minst kommer en välskött arbetsmiljö med välvårdade mattor att påverka medarbetare och besökares intryck positivt.

Prisvärd mattvätt på Lidingö

För att erbjuda transparens och klarhet när det gäller kostnaden, erbjuder vi vanligtvis fasta priser för mattvätt på Lidingö. Vi föreslår även kostnadsfria besiktningar på plats för att anpassa en lösning som matchar dina specifika behov. Genom att fylla i formuläret nedan kan du enkelt komma i kontakt med oss och påbörja diskussionen om din mattvätt.

Erfarna kontaktpersoner för mattvätt

Våra engagerade kontaktpersoner för Lidingö, Jan Nylander och Patrick Hjelmar, har varit med oss sedan Ångtvättbilens start år 1984. Med omfattande kunskap och djup erfarenhet rådgör dem om mattrengöring på bästa sätt. Tveka inte att kontakta dem om du har några frågor eller om du vill begära en offert för mattrengöring på Lidingö. Kontaktinformationen finner du nedan.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

För ytterligare information om våra tjänster, ta gärna en titt på vår information om mattvätt i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig med professionell mattvätt.

Kontakta oss för mattvätt på Lidingö och vi gör vårt bästa för att återställa dina mattors skönhet och prakt.

Film mattvätt Lidingö

Kontakta oss för mattvätt på Lidingö

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält, minidebitering vid jobb 4100 kr exkl moms


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice