Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Mattvätt Norrmalm

Mattvätt Norrmalm


Mattvätt Norrmalm

På Norrmalm servar vi samtliga företags textilgolv och möbler. Undantagsvis tvättar vi någon lös matta på kontoret, annars åker vi ut med mattvättmaskiner och tvättar på plats hos kunder på Norrmalm, och övriga Stockholm. Vi har tvättat heltäckningsmattor (och möbler) sedan 1984 och erbjuder marknadens mest kraftfulla och bästa metod för mattvätt!

Nedan får ni svar på några vanliga frågor vi får angående mattvätt på Norrmalm, samt lite övrig info. För offert eller bokning, ring 08-735 04 60 eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig. 

Försvinner alla våra fläckar vid mattvätt?

Innan vi tvättar er matta bearbetar vi synliga fläckar. Fläckar som har suttit länge eller fläckar som man misslyckats att ta bort själv är det inte säkert att vi får bort. Även typ av fläckar spelar in. Vanligtvis får vi bort nio av tio fläckar i samband med en mattvätt.

Har ni bra recensioner från andra kunder på Norrmalm?

Som kund gör du klokt i att kolla upp din mattvättares recensioner på nätet. Ångtvättbilen skickar regelbundet ut en kundenkät till alla kunder via företaget Reco (se länk här). I skrivande stund har vi en kundnöjdhet på 4,7 på en 5-gradig skala vilket vi är glada och stolta över. Vi har många nöjda kunder på Norrmalm och runt om i Stockholm!

Trygghet för dig som kund

Anlitar du Ångtvättbilen för en mattvätt på Norrmalm kan du vara säker på att få tjänsten levererad av en riktigt duktig yrkesman. Samtliga golvhantverkare hos oss är välutbildade, och företaget har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor, som en säkerhet för våra kunder. Snittarbetstiden för vårt golvhantverksteam i Stockholm är en bit över tio år, vilket borgar för en hög och jämn levereras av mattvätt.

Kontaktpersoner för mattvätt på Norrmalm

Våra kontaktpersoner Jan och Patrick har varit med sedan starten av Ångtvättbilen år 1984. Därmed besitter de stor erfarenhet och kunskap inom området. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller vill beställa en offert för mattrengöring på Norrmalm. Nedan hittar du kontaktuppgifterna.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

 

Läs mer om mattvätt i Stockholm >>

Film mattvätt

Kontakta oss för mattvätt på Norrmalm

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält, minidebitering vid jobb 4100 kr exkl moms


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice