Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Mattvätt Vasastan

Mattvätt Vasastan


Professionell mattvätt i Vasastan med Ångtvättbilen Stockholm

Välkommen till Ångtvättbilen Stockholm – din förstklassiga partner för mattvätt i Vasastan och hela Stockholm. Vi riktar oss främst mot företag, men kan även tvätta lösa mattor. Vi utför mattvätt med portabla maskiner och vi har erfarna golvhantverkare som gör att vi kan ge dig en komplett lösning för dina mattvårdsbehov. Jan Nylander och Patrick Hjelmar är herrarna som hanterar våra tjänster för mattvätt i Vasastan. Killarna har varit med ända sedan starten för Ångtvättbilen. Deras engagemang genom åren är något vi är stolta över. Genom att ha behandlat många miljoner kvadrat-meter mattor i Stockholm har både de och vårt golvhantverksteam en unik uppsättning erfarenheter som vi tar med oss in i varje uppdrag.

Experttips för mattrengöring

Utöver vanlig dammsugning eller borstvalsdammsugning av era textila golv, så rekommenderas du att tvätta dina mattor minst en gång per år och det har många fördelar. Regelbunden vård eliminerar damm, smuts, allergener, bakterier, hår och andra orenheter som ansamlas i dina mattor. Dessutom hjälper regelbunden tvätt till att bevara din mattas skick och skyddar din investering över tiden. Med Ångtvättbilens metod för mattvätt finns även en betydande möjlighet att eliminera envisa fläckar. En välskött matta kan inte bara lyfta ditt företags utseende utan även skapa en fräsch och välkomnande arbetsmiljö för dina medarbetare och besökare.

Prisvärd mattrengöring i Vasastan

Vi erbjuder vanligtvis fast pris för mattvätt i Vasastan, så att du kan få en tydlig uppfattning om kostnaden. För att skräddarsy en lösning som passar dina specifika behov, erbjuder vi kostnadsfria besiktningar på plats. Genom att enkelt fylla i formuläret nedan kommer du i direkt kontakt med oss och vi kan börja diskutera ditt projekt.

Erfarna kontaktpersoner för mattvätt i Vasastan

Våra duktiga kontaktpersoner, Jan Nylander och Patrick Hjelmar, har varit en del av Ångtvättbilen sedan dess grundande år 1984. Deras djupa kunskap och långa erfarenhet gör dem till perfekta rådgivare inom mattvättsområdet. Tveka inte att nå ut till dem om du har några frågor eller om du vill begära en offert för mattrengöring i Vasastan. Kontaktinformationen finner du nedan.

Jan Nylander, 0708-19 02 52jn@angtvattbilen.se

Patrick Hjelmar, 0708-85 09 59ph@angtvattbilen.se

För ytterligare detaljer om våra tjänster, ta gärna en titt på vår information om mattvätt i Stockholm. Vi ser fram emot att bistå dig med våra professionella mattvårdslösningar.

Kontakta oss för förstklassig mattvätt i Vasastan och återuppliva dina mattors glans och komfort.

 

Läs mer om mattvätt i Stockholm >>

Film mattvätt

Kontakta oss för mattvätt i Vasastan

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält, minidebitering vid jobb 4100 kr exkl moms


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice